Argentinië Mexico WK 2022

De wedstrijd tussen Argentinië en Mexico op het WK 2022 is de tweede groepswedstrijd van beide landen in groep C van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 26 november 2022 en begint om 20.00 uur Nederlandse tijd. De plek van deze ontmoeting is in het Lusail stadion. Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen de selectie van Argentinië en die van Mexico. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van Argentinië en Mexico en de voorspelling voor deze groepswedstrijd.

Live tussenstand Argentinië Mexico 26 november 2022 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Argentinië en Mexico. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd Argentinië Mexico WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Argentinië en Mexico op 24 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Argentinië en Mexico

Opstelling Argentinië

Opstelling Mexico

Laatste onderlinge wedstrijden en resultaten

Volledige WK selectie Argentinië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Argentinië. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Mexico

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Mexico. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Argentinië Mexico WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.