Argentinië Saudi-Arabië WK 2022

De wedstrijd tussen Argentinië en Saudi-Arabië op het WK 2022 is de eerste groepswedstrijd van beide landen in groep C van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 22 november 2022 en begint om 11.00 uur Nederlandse tijd in het Lusail stadion. Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen de selectie van Argentinië en Saudi-Arabië. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van Argentinië en Saudi-Arabië en de voorspelling voor deze groepswedstrijd.

Live tussenstand Argentinië Saudi-Arabië 22 november 2022 11.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Argentinië en Saudi-Arabië. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd Argentinië Saudi-Arabië WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Argentinië en Saudi-Arabië op 22 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Argentinië en Saudi-Arabië

Opstelling Argentinië

Opstelling Saudi-Arabië

Laatste onderlinge wedstrijden en resultaten

Volledige WK selectie Argentinië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Argentinië. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Saudi-Arabië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Saudi-Arabië. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Argentinië Saudi-Arabië WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.