Ecuador Senegal WK 2022

De wedstrijd tussen Ecuador en Senegal is de laatste wedstrijd van de groepsfase op het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt tegelijk gespeeld met Nederland-Qatar, namelijk op 29 november. Om 16.00 uur Nederlandse tijd beginnen deze wedstrijden. De wedstrijd tussen Ecuador en Senegal wordt gespeeld in het Khalifa International Stadium, dat ruimte biedt voor 40.000 supporters. Dit betreft de derde groepswedstrijd van Ecuador en Senegal in Poule A op het WK 2022.

Live tussenstand Ecuador Senegal 29 november 2022 16.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Ecuador en Senegal. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen en statistieken zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Opstelling Ecuador

De opstelling van Ecuador is nog niet bekend. Zodra deze bekend is verschijnt hij hieronder. Onderstaande gegevens komen vanuit onze data-provider en worden zodra de opstellingen bekend zijn, real-time getoond.

Opstelling Senegal

De opstelling van Ecuador is nog niet bekend. Zodra de opstellingen van Ecuador en Senegal bekend zijn, verschijnt hij hieronder.

Tickets Ecuador Senegal WK 2022 op 29 november

Lees hier meer over tickets voor het WK 2022 kopen.

Statistieken voetbalinterland wedstrijden tussen Ecuador en Senegal

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Ecuador en Senegal op 29 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Laatste onderlinge wedstrijden (H2H) en resultaten

Historie Ecuador voetbal

Ecuador deed drie keer eerder mee aan een WK voetbal. In 2002 werd het Ecuadoraans voetbalelftal uitgeschakeld tijdens de groepsfase. In 2006 kwamen ze wel de groepsfase door, maar werden ze direct in de achtste finales uitgeschakeld door Engeland. Dit was direct de beste prestatie op een WK, want in 2014 werd Ecuador weer tijdens de groepsfase uitgeschakeld.

Volledige WK selectie Ecuador

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Ecuador. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Senegal

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Senegal. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Ecuador-Senegal WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.