Engeland Iran WK 2022

De wedstrijd tussen Engeland en Iran op het WK 2022 is de eerste groepswedstrijd van beide landen in groep B van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op maandag 21 november 2022 en begint om 14.00 uur Nederlandse tijd in het Khalifa International stadion. Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen de selectie van Engeland en Iran. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van Engeland en Iran en de voorspelling voor deze laatste groepswedstrijd.

Live tussenstand Engeland Iran 21 november 2022 14.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Engeland en Iran. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd Engeland-Iran WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Engeland en Iran op 21 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Engeland en Iran

Opstelling Engeland

Opstelling Iran

Laatste onderlinge wedstrijden en resultaten

Volledige WK selectie Engeland

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Engeland. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Iran

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Iran. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Engeland Iran WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.