Engeland Verenigde Staten WK 2022

De wedstrijd tussen Engeland en de Verenigde Staten op het WK 2022 is de tweede groepswedstrijd van beide landen in groep B van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 25 november 2022 en begint om 20.00 uur Nederlandse tijd in het Al Bayt stadion. Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen de selectie van Engeland en de Verenigde Staten. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van Engeland en de Verenigde Staten en de voorspelling voor deze laatste groepswedstrijd.

Live tussenstand Engeland Verenigde Staten 25 november 2022 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Engeland en Verenigde Staten. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd Engeland-Verenigde Staten WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Engeland en de Verenigde Staten op 25 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Engeland en Verenigde Staten

Opstelling Engeland

Opstelling Verenigde Staten

Laatste onderlinge wedstrijden en resultaten

Volledige WK selectie Engeland

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Engeland. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Verenigde Staten

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van de Verenigde Staten. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Engeland Verenigde Staten WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.

Tickets kopen

Lees hier meer over tickets voor het WK 2022 kopen.