LIVE tussenstanden WK 2022 voetbal

Op deze pagina kan je alle LIVE tussenstanden, opstellingen en selecties van alle wedstrijden op het WK 2022 live zien. Tevens worden hier wedstrijd statistieken zoals doelpunten, assists, wissels en gele & rode kaarten hier getoond.

Live widget WK 2022

Vandaag de laatse live wedstrijd, het is tijd voor de finale van het WK 2022 voetbal.

  • Zondag 18 december om 16.00 uur: Argentinië-Frankrijk (finale WK 2022) – live op NPO 1

Live tussenstand en wedstrijdstatistieken finale WK: Argentinië – Frankrijk (16.00 uur)

Gebeurtenissen en statistieken bij deze wedstrijd:

Hieronder de live widgets van de wedstrijden van vandaag en morgen (indien er vandaag gevoetbald wordt).

Het WK voetbal in Qatar wordt gespeeld van 20 november tot en met 18 december 2022. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK 2022.

WK voetbal live kijken in Nederland en België

Als je het WK voetbal live wilt kijken en je bevindt je in Nederland of België, dan kan je het WK 2022 volgen via de NOS (Nederland) en de VRT & RTBF (België). Beide omroepen zenden alle WK wedstrijden live uit op televisie, maar ook online. Via onze website blijf je ook altijd op de hoogte met live tussenstanden en alle uitslagen van het WK 2022.

Live online WK voetbal kijken vanuit het buitenland

Maar mocht je vanuit het buitenland de online live-streams van de NOS en de VRT & RTBF willen zien, dan krijg je vaak de melding dat dit niet kan omdat je je in het buitenland bevindt. Dit kan komen doordat de live uitzendingen geblokkeerd zijn in het land waar je dan bent, maar ook omdat het land geen uitzendrechten heeft om het WK live uit te zenden. Om dit te omzeilen en wel het WK live vanuit het buitenland te kunnen volgen, kan je gebruik maken van een VPN. Hieronder de grootste voordelen van het gebruiken van een VPN.

  • De verbinding die je maakt is altijd versleuteld en veilig
  • Je surf geheel anoniem; je ip-adres is niet zichtbaar en daarmee je locatie dus ook niet
  • Door het gebruik maken van een VPN kan je bijvoorbeeld het WK live kijken vanuit het buitenland, terwijl dat normaal gesproken niet kan