Memphis Depay start in basisopstelling Nederland tegen Qatar

De bondscoach heeft aangegeven dat Memphis Depay morgen (29 november) in de basisopstelling van Nederland staat tegen Qatar. Tevens verklapte Louis van Gaal dat Memphis hoogstwaarschijnlijk een uur kan spelen. In de twee voorgaande wedstrijden viel Memphis Depay steeds in, nu kan hij dus starten in de basis.

Voorzichtig brengen

De aanvaller van FC Barcelona wordt doordat hij terugkomt van een blessure voorzichtig gebracht. Van Gaal gaf aan geen risico met hem te willen nemen, omdat we hem nog nodig hebben om ver te kunnen komen. ‘Na de groepsfase gaat het al helemaal ‘om het echie'”, aldus de bondscoach van het Nederlands elftal

Over andere posities in het elftal deed Van Gaal geen uitspraken op de persconferentie vanmiddag. Bekijk hier onze vermoedelijke opstelling van Nederland tegen Qatar.

Laatste groepswedstrijd voor de knock-out fase

Oranje speelt 29 november om 16.00 uur Nederlandse tijd de laatste groepswedstrijd tegen gastland Qatar. Tegelijkertijd spelen Senegal en Ecuador tegen elkaar. Deze wedstrijden bepalen welke twee landen doorgaan naar de achtste finales van het WK 2022 in Qatar.

Poule A WK 2022WGWGVDVDTPunten
Nederland*
3210517
Senegal*
3201546
Ecuador
3111434
Qatar
3003170
* Nummers 1 en 2 naar achtste finales WK 2022

Plaats een reactie