Mexico Polen WK 2022

De ontmoeting tussen Mexico en Polen op het WK 2022 is de eerste groepswedstrijd van beide landen in groep C van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 22 november 2022 en begint om 17.00 uur Nederlandse tijd. De plek van deze ontmoeting is in het Stadium 974 stadion. Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen de selectie van Mexico en die van Polen. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van Mexico en Polen en de voorspelling voor deze groepswedstrijd.

Live tussenstand Mexico – Polen 22 november 2022 17.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Mexico en Polen. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd Mexico en Polen WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Mexico en Polen op 22 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Mexico en Polen WK 2022

Opstelling Mexico

Opstelling Polen

Laatste onderlinge wedstrijden, resultaten en vorm

Volledige WK selectie Mexico

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Mexico. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Polen

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Polen. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Mexico-Polen WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.

Stand in groep C

Hieronder de stand in Groep C, de groep van Polen, Argentinië, Mexico en Saudi-Arabië.

Programma en uitslagen groep C WK 2022

Hieronder de uitslagen en het programma van Groep C van het WK 2022 voetbal in Qatar.