Nederland Ecuador WK 2022

Het Nederlands elftal speelt zijn tweede wedstrijd van de groepsfase op het WK 2022 voetbal op 25 november. Om 17.00 uur Nederlands tijd trapt Nederland af tegen Ecuador. De wedstrijd wordt gespeeld in het Khalifa International Stadium, dat ruimte biedt voor 40.000 supporters. Dit betreft de tweede groepswedstrijd van Nederland in Poule A op het WK 2022.

Wedstrijd:Nederland Ecuador WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep A
Datum:25 november 2022
Aanvang:17:00 uur NL tijd
Stadion:Khalifa International
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Mustapha Ghorbal (Algerije)
Uitslag1 - 1

Live tussenstand Nederland Ecuador 25 november 2022 17.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Nederland en Ecuador. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen en statistieken zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Opstelling Nederland

De opstelling van Nederland is nog niet bekend. Zodra deze bekend is verschijnt hij hieronder. Onderstaande gegevens komen vanuit onze data-provider en worden zodra de opstellingen bekend zijn, real-time getoond.

Opstelling Ecuador

De opstelling van Ecuador is nog niet bekend. Zodra de opstellingen van Nederland en Ecuador bekend zijn, verschijnt hij hieronder.

Tickets Nederland Ecuador voor het WK 2022 op 25 november kopen

Lees hier meer over tickets voor het WK 2022 kopen.

Statistieken voetbalinterland wedstrijden tussen Ecuador en het Nederlands elftal

Nederland en Ecuador hebben qua voetbal geen grote onderlinge historie. Er werd slecht twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. Beide wedstrijden waren oefenwedstrijden in Amsterdam. In 2006 werd het 1-0 voor Oranje (doelpunt Dirk Kuyt) en in 2014 werd het 1-1 (Van Persie en Jefferson Monteiro).

Actuele statistieken Nederland – Ecuador 25 november 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Nederland en Ecuador op 25 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Historie Ecuador voetbal

Het Zuid-Amerikaanse Ecuador deed drie keer eerder mee aan een WK voetbal. In 2002 werd het Ecuadoraans voetbalelftal uitgeschakeld tijdens de groepsfase. In 2006 kwamen ze wel de groepsfase door, maar werden ze direct in de achtste finales uitgeschakeld door Engeland. Dit was direct de beste prestatie op een WK, want in 2014 werd Ecuador weer tijdens de groepsfase uitgeschakeld.

Volledige WK selectie Nederlands elftal

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van het Nederlands elftal. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Ecuador

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Ecuador. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Nederland Ecuador WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.