Polen Argentinië WK 2022

De ontmoeting tussen Polen en Argentinië op het WK 2022 is de derde en laatste groepswedstrijd van beide landen in groep C van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 30 november 2022 en begint om 20.00 uur Nederlandse tijd. De plek van deze ontmoeting is in het Stadium 974 stadion. De wedstrijd wordt tegelijk met de andere wedstrijd tussen Saudi-Arabië en Mexico gespeeld. Na deze wedstrijden weten we welke twee landen uit Groep C naar de achtste finales van het WK 2022 voetbal gaan.

Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen Polen en de selectie van Argentinië. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van Polen en Argentinië en de voorspelling voor deze groepswedstrijd.

Live tussenstand Polen – Argentinië 30 november 2022 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Polen en Argentinië. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd Polen en Argentinië WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Polen en Argentinië op 30 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Polen en Argentinië

Opstelling Polen

Opstelling Argentinië

Laatste onderlinge wedstrijden en resultaten

Volledige WK selectie Polen

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Polen. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Argentinië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Argentinië. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Polen-Argentinië WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.

Stand in groep C

Hieronder de stand in Groep C, de groep van Polen, Argentinië, Mexico en Saudi-Arabië.

Programma en uitslagen groep C WK 2022

Hieronder de uitslagen en het programma van Groep C van het WK 2022 voetbal in Qatar.