Polen Saudi-Arabië WK 2022

De ontmoeting tussen Polen en Saudi-Arabië op het WK 2022 is de tweede groepswedstrijd van beide landen in groep C van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 26 november 2022 en begint om 14.00 uur Nederlandse tijd. De plek van deze ontmoeting is in het Education City stadion. Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen de selectie van Polen en die van Saudi-Arabië. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van Polen en Saudi-Arabië en de voorspelling voor deze groepswedstrijd.

Live tussenstand Polen – Saudi-Arabië 26 november 2022 14.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Polen en Saudi-Arabië. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd Polen en Saudi-Arabië WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Polen en Saudi-Arabië op 26 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Polen en Saudi-Arabië

Opstelling Polen

Opstelling Saudi-Arabië

Laatste onderlinge wedstrijden, resultaten en vorm

Volledige WK selectie Polen

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Polen. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Saudi-Arabië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Saudi-Arabië. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Polen-Saudi-Arabië WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.

Stand in groep C

Hieronder de stand in Groep C, de groep van Polen, Argentinië, Mexico en Saudi-Arabië.

Programma en uitslagen groep C WK 2022

Hieronder de uitslagen en het programma van Groep C van het WK 2022 voetbal in Qatar.