Programma Nederlands Elftal

Hieronder het actuele overzicht van het programma van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2020, inclusief oefenwedstrijden en wedstrijden voor de UEFA nations league.

[table “104” not found /]

Overzicht kwalificatie WK 2018 en programma Nederlands Elftal tot aan 2018

Bekijk hier het complete programma van het Nederlands Elftal op weg naar het WK 2018 in Rusland. Het Nederlands Elftal was tijdens de kwalificatiereeks ingedeeld in Groep A, samen met Frankrijk, Zweden, Bulgarije, Wit Rusland en Luxemburg.

Hieronder alle kwalificatiewedstrijden en oefenwedstrijden van Oranje overzichtelijk op een rij.

[table “27” not found /]

Programma álle WK 2018 kwalificatiewedstrijden

Het complete speelschema van de kwalificatie voor het WK 2018 vindt u onder het kopje ‘Speelschema kwalificatie WK 2018‘, ook per groep te bekijken. Ook is het speelschema voor het eindtoernooi al bekend, alleen nog niet welke landen er mee doen. Je kan dus wel alvast alle data in de agenda zetten, zodat je geen wedstrijd hoeft te missen. Bekijk hier het complete speelschema voor het WK 2018.

Alles over het Nederlands Elftal

Wil je op de hoogte blijven over alles wat maar met het Nederlands Elftal te maken heeft? Via de website nederlandselftal-voetbal.nl kan je alles over Oranje terugvinden. Ook zal de website de weg naar het WK 2018 in Rusland op de voet volgen, met de focus op Oranje. Uiteraard met programma voor het Nederlands Elftal, maar ook het speelschema voor Jong-Oranje en de Oranje-vrouwen.