Saudi-Arabië Mexico WK 2022

De ontmoeting tussen Saudi-Arabië en Mexico op het WK 2022 is de derde en laatste groepswedstrijd van beide landen in groep C van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 30 november 2022 en begint om 20.00 uur Nederlandse tijd. De plek van deze ontmoeting is in het Lusail stadion. De wedstrijd wordt tegelijk met de andere wedstrijd tussen Polen en Argentinië gespeeld. Na deze wedstrijden weten we welke twee landen uit Groep C naar de achtste finales van het WK 2022 voetbal gaan.

Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen Saudi-Arabië en de selectie van Mexico. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van Saudi-Arabië en Mexico en de voorspelling voor deze groepswedstrijd.

Live tussenstand Saudi-Arabië Mexico 30 november 2022 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Saudi-Arabië en Mexico. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd Saudi-Arabië Mexico WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Saudi-Arabië en Mexico op 30 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Saudi-Arabië en Mexico

Opstelling Saudi-Arabië

Opstelling Mexico

Laatste onderlinge wedstrijden en resultaten

Volledige WK selectie Saudi-Arabië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Saudi-Arabië. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Mexico

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Mexico. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Saudi-Arabië Mexico WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.

Stand in groep C