Verenigde Staten Wales WK 2022

De wedstrijd tussen de Verenigde Staten en Wales op het WK 2022 is voor beide landen de eerste groepswedstrijd in groep B van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op maandag 21 november 2022 en begint om 20.00 uur Nederlandse tijd in het Ahmad Bin Ali stadion. Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen de Verenigde Staten en Wales. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van de Verenigde Staten en Wales plus de voorspelling voor deze eerste groepswedstrijd.

Live tussenstand Verenigde Staten Wales 21 november 2022 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen de Verenigde Staten en Wales. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd de Verenigde Staten – Wales WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen de Verenigde Staten en Wales op 21 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Verenigde Staten en Wales

Opstelling Verenigde Staten

Opstelling Wales

Laatste onderlinge wedstrijden en resultaten

Volledige WK selectie Verenigde Staten

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van de Verenigde Staten. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Wales

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Wales. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Verenigde Staten- Wales WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.

Tickets kopen

Lees hier meer over tickets voor het WK 2022 kopen.