Voorbeschouwing en voorspelling Iran – Verenigde Staten

Op 29 november om 20:00 uur Nederlandse tijd speelt Iran in Poule B van het WK 2022 zijn wedstrijd tegen de Verenigde Staten. Iran heeft een fantastische indruk gemaakt op het WK 2022 in Qatar in de wedstrijd tegen Wales. De blessuretijd van dat duel was lang, Iran maakte daar gebruik van en scoorde in die minuten twee keer. Gaan ze het nu ook weer zo spannend maken tegen de Verenigde Staten? Hier lees je onze voorspelling en voorbeschouwing op de wedstrijd Iran – VS op het WK.

Wedstrijd:Iran Verenigde Staten WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep B
Datum:29 november 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Al Thumama
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Antonio Mateu (SPA)

Hoe staat Iran er voor?

Iran staat er goed voor op het WK 2022. Ze hebben veel kansen gecreëerd met een hoog schotten op doel. Dat deed Iran met relatief weinig balbezit. Zodra de Iraanse voetballers kansen krijgen, zijn ze vel en scherp.

Taremi is de Iraanse spits waarvan veel wordt verwacht. Heel Iran is van hem in de ban.

De vorm van de VS

De VS lijkt wat minder in vorm dan andere WK’s. Ze speelden tegen Engeland een vrij degelijke wedstrijd waarin ze rustig waren. Met hun ietwat timide spel hebben de Amerikanen maar een keertje op doel kunnen schieten. Ook in de eerste groepswedstrijd wist het nationale voetbalteam van de VS geen goede kansen te creëren.

H2H en de laatste wedstrijden van Iran en de Verenigde Staten

Schorsingen en blessures

Er zijn geen schorsingen in de selectie van de VS of bij Iran die bepalend zijn voor de selectie. Zowel Iran als de Verenigde staten kan zijn selectie opstellen zoals gewenst. Ook van eventuele blessures na het spelen van de laatste groepswedstrijd is bij beide elftallen geen sprake.

Vermoedelijke opstelling Iran

Zodra er de vermoedelijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de Iraanse opstelling bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Vermoedelijke opstelling Verenigde Staten

Zodra er een waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van de Verenigde Staten bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Iran – Verenigde Staten van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-1
I.G. voorspelt: 2-1
D.B. voorspelt 1-0

Plaats een reactie