Voorspelling Argentinië Frankrijk finale WK 2022

Wedstrijd:Argentinië Frankrijk WK 2022
Soort:FINALE WK 2022
Datum:18 december 2022
Aanvang:16.00 uur
Stadion:Lusail Iconic
Speelstad:Lusail
Capaciteit:80.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Szymon Marciniak (Polen)
Tickets:Tickets

Voorspelling finale WK 2022: Argentinië Frankrijk

Argentinië en Frankrijk gaan samen uitmaken wie de wereldkampioen van 2022 wordt. Het lijkt een mooie finale te gaan worden, niet alleen tussen deze twee voetbalgekke landen, maar het belooft ook een mooie strijd tussen Messi en Mbappé te worden. Beide spelers hebben dit WK voetbal al 5 maal gescoord en zijn gedeeld topscorer. Op deze pagina lees je onze voorbeschouwing en voorspelling voor Argentinië Frankrijk, de finale van het WK 2022 voetbal in Qatar.

De finalewedstrijd tussen Argentinië en Frankrijk op het WK 2022 wordt gespeeld op zondag 18 december 2022 om 16.00 uur Nederlandse tijd. Lees hier alles over deze wedstrijd, met de (vermoedelijke) opstellingen van Argentinië en Frankrijk, H2H, onderlinge resultaten, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

Live tussenstand Argentinië Frankrijk 18 december om 16.00 uur (finale WK 2022)

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Argentinië en Frankrijk in de finale van het WK 2022 in Qatar. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Argentinië

Hieronder de opstelling van de WK selectie van Argentinië in de wedstrijd tegen Frankrijk. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Frankrijk

De opstelling van Frankrijk op het WK 2022 in de finale van het WK 2022 is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken tussen Argentinië en Frankrijk

Argentinië en Frankrijk zijn beide twee keer Wereldkampioen geworden. De winnaar van dit duel zal dus voor de derde keer in de geschiedenis de Wereldbeker omhoog houden. Twaalf keer eerder speelden Frankrijk en Argentinië tegen elkaar, zes keer won Argentinië en drie keer won Frankrijk.

Hieronder de meest recente onderlinge duels en de laatst gespeelde wedstrijden van beide landen.

Tickets Argentinië en Frankrijk WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze finales van het WK in Qatar.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Argentinië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Argentinië. De data is afkomstig van onze dataprovider en toont ook statistieken zoals rugnummer, leeftijd en aantal gespeelde wedstrijden op dit WK. De statistieken zijn van de wedstrijden in de knock-out fase.

Volledige WK selectie Frankrijk

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Frankrijk. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, met de daar bijbehorende statistieken.

Voorspelling Argentinië – Frankrijk finale WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.

Voorspelling Argentinië – Frankrijk van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-2
I.G. voorspelt: 0-0 verlenging en strafschoppen> winst Frankrijk
D.B. voorspelt 1-0

Plaats een reactie