Voorspelling en voorbeschouwing Argentinië – Kroatië

Wedstrijd:Argentinië Kroatië WK 2022
Soort:Halve finales WK 2022
Datum:13 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Lusail Iconic
Speelstad:Lusail
Capaciteit:80.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Daniele Orsato (ITA)
Uitslag3 - 0

Voorspelling Argentinië Kroatië, halve finales WK 2022 voetbal

Het was een achtbaan van emoties voor alle fans van het Nederlands elftal, die uiteindelijk eindigde in mineur. Na penalty’s wist Argentinië zich ten koste van Oranje te plaatsen voor de halve finales van het WK 2022. Ook Kroatië bereikte de volgende ronde na een strafschoppenserie. Het schakelde grote favoriet Brazilië uit, tot grote teleurstelling van sterspeler Neymar. Op deze pagina de voorbeschouwing en voorspelling op Argentinië Kroatië, wedstrijd in de halve finales van het WK 2022 voetbal.

De vorm van Argentinië

De WK selectie Argentinië bleek een echte vechtmachine in de wedstrijd tegen Nederland. Ze schroomden de fysieke confrontatie totaal niet. Toch wist Nederland er twee in te prikken, waarbij vooral de tweede goal van Wout Weghorst in de 112e minuut niet snel vergeten zal worden. Voor Argentinië is dit de tweede duel van de laatste drie dat ze een goal tegen krijgen.

Kan Kroatië wat Nederland niet lukte?

Voor Kroatië is de overwinning op Brazilië al de tweede keer op rij dat ze met strafschoppen een ronde verder komen. Doelman Livakovic blijkt een echte penaltykiller te zijn.

Tegen Nederland was het wederom Lionel Messi die met een fantastische steekbal een medespeler alleen voor de keeper zette. Het aanvalsspel van Argentinië valt of staat met de de vorm van Messi. Lukt het hem om opnieuw een assist te geven?

H2H en de laatste wedstrijden van Argentinië – Kroatië

Vier keer eerder standen Argentinië en Kroatië tegenover elkaar, beide landen wonnen twee keer. Het meest recente duel werd gespeeld op het vorige WK voetbal, toen won Kroatië in de groepsfase met 0 – 3 van de Argentijnen. Rebić, Modrić en Rakitić waren toen de doelpuntenmakers. Modrić is de enige van dit trio die nu ook bij de WK selectie van Kroatië zit.

Schorsingen en blessures

Bij Argentinië zijn er twee geschorste spelers. Acuna en Montiel zijn geschorst doordat ze in de wedstrijd tegen Nederland hun tweede gele kaart van het toernooi kregen. Bij Kroatië zijn er geen schorsingen.

Vermoedelijke opstelling Argentinië

Wanneer er een vermoedelijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder middels onze dataprovider weergegeven. Als de Argentinijnse opstelling officieel is en wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Kroatië

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt hij hier door onze dataprovider neergezet. Eenmaal bevestigd dat Kroatië de opstelling heeft doorgegeven, volgt de een automatische update.

Onze voorspelling Argentinië – Kroatië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-1
I.G. voorspelt: 0-1
D.B. voorspelt 1-0

Plaats een reactie