Voorspelling en voorbeschouwen Polen – Saudi-Arabië

Wedstrijd:Polen Saudi-Arabië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep C
Datum:26 november 2022
Aanvang:14.00 uur
Stadion:Education City
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Wilton Pereira Sampaio (Brazilië)

Nog eventjes wachten en dan is het zo ver. Op 26 november om 14:00 vindt de wedstrijd tussen Polen en Saudi-Arabië plaats. Deze WK wedstrijd is een groepswedstrijd die wordt gespeeld in het Education City Stadion in Qatar. Polen en Saudi-Arabië vormen samen met Argentinië en Mexico Groep C van het WK voetbal. Polen heeft met een eerste wedstrijd een punt gepakt door gelijkspel te spelen.

Saudi-Arabië staat er gunstiger voor en is koploper in de C poule, dankzij een overwinning op Argentinië. Deze overwinning zorgde voor wereldnieuws, gezien het nogal een stunt van de Saudi’s is om van Argentinië te winnen! Gaat Polen nu Saudi-Arabië voorbij lopen of wordt het een stroeve wedstrijd voor de Poolse delegatie? Je leest het in onze voorspelling en voorbeschouwing op het WK van de wedstrijd Polen – Saudi-Arabië.

Hoe staat Polen er voor?

De selectie van Polen kent een mooie aanloop naar het WK en staat er redelijk voor 2022. De wedstrijd die ze als eerste op de wereldkampioenschappen in Qatar speelden had echter meer potentie. Polen miste een strafschop, maar ook naast deze gemiste kans waren er meer schoten die beter verdienden. Polen lijkt verdedigend een stabiele basis te kennen. Ze zijn dan ook lastig te passeren maar wisten het zelf niet om te zetten in de aanval. Met een topspeler als Robert Lewandowski sta je er eigenlijk altijd goed voor. Wanneer je deze sterspeler kan opstellen is punten scoren sowieso een realistische gedachte.

De vorm van Saudi-Arabië

Normaliter zou je over de voetbalvorm van Saudi-Arabië vrij snel kunnen zeggen dat het überhaupt leuk is dat ze deelnemen aan het WK 2022 in Qatar. Dit WK weten de Saudi’s de hele wereld te verbazen met een sterk staaltje voetbal. Saudi-Arabië wist het namelijk te presteren om van Argentinië te winnen. Of Saudi-Arabië nu naast hun schoenen gaan lopen in hun groene shirtjes is afwachten, maar ze hebben al laten zien dat ze gevaarlijk goed kunnen zijn dit WK. Polen is dus gewaarschuwd en zal alles op alles moeten zetten om geen punten te verliezen.

H2H en de laatste wedstrijden van Polen en Saudi-Arabië

Schorsingen en blessures

Voor zover bekend zijn er geen schorsingen bij Polen of bij Saudi-Arabië die ervoor zorgen dat er niet gespeeld kan worden zoals gepland. Zowel Polen als de Saudi’s beschikken over een ruim assortiment aan spelers die zonder blessures de wedstrijd van komende 26 november in kunnen gaan.

Vermoedelijke opstelling Polen

Wanneer er een vermoedelijke opstelling bekend is, verschijnt deze hieronder en geeft onze dataprovider de opstelling in het schema weer. Als de opstelling van Polen wordt bevestigd, vindt er een automatische update plaats.

Vermoedelijke opstelling Saudi-Arabië

Zodra de vermoedelijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder door onze dataprovider getoond. Eenmaal bevestigd dat de Poolse opstelling officieel is en wordt doorgegeven, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Polen – Saudi-Arabië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 3-0
I.G. voorspelt: 3-0
D.B. voorspelt 2-0

Plaats een reactie