Voorspelling en voorbeschouwing Argentinië – Mexico

Wedstrijd:Argentinië - Mexico WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep C
Datum:26 november 2022
Aanvang:20.00 uur
Stadion:Lusail Stadium
Speelstad:Lusail
Capaciteit:80.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Daniele Orsato (ITA)

Nog even geduld en dan begint de wedstrijd van Argentinië tegen Mexico. Het is de tweede WK groepswedstrijd voor beide landen. Argentinië en Mexico vormen samen Saudi-Arabië en Polen Groep C van het WK 2022 voetbal in Qatar. Voor zowel Argentinië als Mexico is het de tweede wedstrijd waar voor beide partijen veel vanaf hangt. Zo heeft Argentinië de eerste wedstrijd al verloren, ondanks het vlotte doelpunt (strafschop) van sterspeler Lionel Messi.

Daardoor staat Mexico met een gelijk spel een punt voor op de Argentijnen. Mexico kwam er met een sisser vanaf toen Lewandowski een strafschop miste.

Voorspelling en voorbeschouwing op Argentinië – Mexico.

Ben je ook benieuwd of Argentinië van de 0 punten afkomt? En gaan ze het rechtbreien tegen Mexico? Of weet Mexico nu overwinningspunten binnen te slepen. Hier lees je onze voorspelling en de voorbeschouwing op de WK 2022 wedstrijd Argentinië – Mexico.

Hoe staat Argentinië er voor?

De Argentijnen staan er niet al te rooskleurig voor. Argentinië verloor de eerste wedstrijd in de groepsfase en kregen doelpunten tegen. Dit is de afgelopen vijf wedstrijden op rij niet eerder gebeurt bij de ploeg van Lionel Messi. Zij wisten namelijk alle wedstrijden de nul te behouden en kwamen nu van een koude kermis thuis. Weet Argentinië het tij te keren en gaan ze tegen Mexico beter verdedigen?

Kan Messi de aanval inzetten en ze nu naar een overwinning helpen op de Mexicanen? Met de groepsgenoten Saudi-Arabië en Polen, die beiden al een punt te pakken hebben is het een cruciale WK wedstrijd voor Argentinië.

De vorm van Mexico

De vorm van de WK selectie van Mexico zit er aardig in. Al hebben de Mexicanen nog geen doelpunten gemaakt en kregen ze bijna eentje tegen in de eerste WK groepswedstrijd tegen Polen. Mexico kwam met de schrik vrij toen de Poolse speler een strafschop miste.

Mexico heeft al langere tijd moeite om de gemiddelde teams te verslaan. Een overwinning van de Mexicanen laat dan ook op zich wachten, en ook nu op het WK in Qatar moesten ze het met een gelijkspel doen. In de aanloop naar het WK 2022 toe hebben de Mexicanen wel laten zien dat ze kunnen voetballen, maar hebben ze van Zweden en Colombia wederom verliezende cijfers gemaakt. Er werden over en weer veel doelpunten gemaakt.

H2H en de laatste wedstrijden van Argentinië en Mexico

Schorsingen en blessures

Er zijn geen bekende schorsingen of blessures die voor aanvang van de wedstrijd Argentinië tegen Mexico. Beide landen zijn, voor zover bekend, in vorm klaar voor hun tweede groepswedstrijd van de C poule WK voetbal. om te kunnen spelen. De sterspelers zijn in conditie en kunnen opgesteld worden.

Vermoedelijke opstelling Argentinië

Wanneer er iets naar buiten komt van een vermoedelijke opstelling, zal deze hieronder verschijnen. Onze dataprovider geeft de opstelling weer in het schema. Als de opstelling van de Argentijnen officieel is en wordt bevestigd, zal de automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Mexico

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Eenmaal bevestigd dat de opstelling van Mexico officieel is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Argentinië – Mexico van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-2
I.G. voorspelt: 2-0
D.B. voorspelt 1-0

Plaats een reactie