Voorspelling en voorbeschouwing Argentinië – Saudi-Arabië

Op 22 november om 11:00 gaat de begint de eerste wedstrijd in Poule C van het WK 2022. Argentinië speelt dan tegen Saudi-Arabië de eerste poulewedstrijd in het Lusail stadion in Qatar. Wil je weten wat onze voorspelling is van de wedstrijd Argentinië – Saudi-Arabië? En wil je meer lezen over deze wedstrijd? Dan zit je goed want op deze pagina vind je de voorbeschouwing van deze eerste wedstrijd van het WK voetbal in Groep C.

Wedstrijd:Argentinië Saudi-Arabië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep C
Datum:22 november 2022
Aanvang:11:00 uur
Stadion:Lusail stadion
Speelstad:Lusail
Capaciteit:80.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Slavko Vincic (SLO)

Hoe staat Argentinië er voor?

De selectie van Argentinië lijkt in topvorm te zijn en is klaar voor de wedstrijd tegen Saudi-Arabië. De Argentijnen hebben zich vrij simpel kunnen kwalificeren voor het hoofdtoernooi van het WK dit jaar in Qatar. Er zijn geen wedstrijden in de aanloop naar het WK 2022 geweest waarin Argentinië verlies moest kennen. Ze hebben een aantal keer gelijkspel gespeeld en het enige land dat de kwalificatierondes van Zuid-Amerika betere resultaten had, is Brazilië. En dat is natuurlijk niets om je voor te schamen.

De vorm van Saudi-Arabië

In de voorrondes naar het WK 2022 heeft Saudi-Arabië mooie dingen laten zien. Het land was in vorm en kwalificeerde zich dus volledig terecht voor het WK 2022 in Qatar. Tijdens de kwalificatierondes wist Saudi-Arabië landen als Australië en Japan achter zich te houden. De Saudi’s, zoals het elftal van Saudi-Arabië ook wel wordt genoemd, wisten de afgelopen vijf voetbalwedstrijden niet te verliezen en speelde goed voetbal.

H2H en de laatste wedstrijden van Argentinië en Saudi-Arabië

Schorsingen en blessures

In aanloop naar de wedstrijd van de Argentijnen tegen Saudi-Arabië heeft Argentinië weinig problemen ondervonden. Lionel Messi is nog steeds in topvorm en lijkt zijn allerlaatste WK topfit ingaan. Dit is natuurlijk een geweldig moment voor zowel Messi, als Argentinië en alle voetbalfans. Messi wordt gezien als een van de grootste voetballers aller tijden. Voor dit WK heeft de Argentijn aangekondigd deze wereldkampioenschappen de laatste zullen zijn voor de 35-jarige aanvaller.

Ook de selectie van Saudi-Arabië lijkt volgens planning te kunnen spelen in de wedstrijd tegen Argentinië op het WK 2022. Blessures zijn niet hinderlijk voor grote veranderingen in het team. Dit is natuurlijk ook belangrijk wanneer je tegen zo’n grootste speler als Messi moet voetballen.

Vermoedelijke opstelling Argentinië

Wanneer de vermoedelijke opstellingen bekend worden zal deze hieronder worden weergegeven. Dit gebeurt door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Argentinië wordt bevestigd, zal een automatische update plaatsvinden en hier te zien zijn.

Vermoedelijke opstelling Saudi-Arabië

Zodra er een bekendmaking is van de opstelling, zal deze in onderstaande weergave worden getoond door onze dataprovider. Wanneer de opstelling van Saudi-Arabië officieel wordt doorgegeven volgt er hier een automatische update.

Onze voorspelling Argentinië – Saudi-Arabië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 3-0
I.G. voorspelt: 2-0
D.B. voorspelt 4-0

Plaats een reactie