Voorspelling en voorbeschouwing Australië – Denemarken

Tijd voor de voorbeschouwing van de wedstrijd Australië – Denemarken. De Aussie’s tegen Denemarken wordt gespeeld op 30 november om 16:00 uur Nederlandse tijd. Samen met Tunesië en Frankrijk vormen Denemarken en Australië Groep D van het WK voetbal in Qatar. Hieronder de voorspelling en voorbeschouwing op Australië Denemarken WK 2022

Wedstrijd:Australië Denemarken WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep D
Datum:30 november 2022
Aanvang:16:00 uur
Stadion:Al Janoub
Speelstad:Al-Wakrah
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Mustapha Ghorbal (ALG)
Uitslag:1 - 0

Voorspelling en voorbeschouwing Australië Denemarken WK 2022

Australië heeft al goede resultaten neergezet met de winst op Tunesië. Gaat Australië gelijk spel maken of winnen tegen Denemarken? Want dan gaan ze naar de volgende ronde, tenzij Tunesië veel doelpunten gaat maken want de Aussie’s hebben daar minder van. Je leest onze voorspelling en de voorbeschouwing op de wedstrijd van Australië en Denemarken hier.

Hoe staat Australië er voor?

Australië staat er goed voor maar kan niet op de zaken vooruit lopen. Want er hangt nog het een en ander af van de resultaten uit de rest van Groep D. De Australiërs kunnen namelijk genoeg hebben aan gelijkspel tegen Denemarken, maar Tunesië kan roet in het eten gooien met een verrassende uitslag tegen Frankrijk. De Aussies zullen waarschijnlijk minder in de aanval gaan tegen de Denen. Een goede conditie hebben de Australiërs zeker, dus verdedigen kunnen ze ook lang volhouden.

De vorm van Denemarken

Denemarken is in een gemiddelde vorm, maar heeft meer nodig. De Denen moeten winnen van Australië willen ze de volgende ronde van het WK 2022 kunnen halen. Denemarken heeft nog maar 1 punt gehaald uit de twee gespeelde groepswedstrijden. Ze hebben vaker de aanval ingezet, maar dit resulteerde nog niet in meerdere punten.

Denemarken heeft wel een leuke troef uit het verleden die wij kennen. De oude Eredivisiespeler Christian Eriksen is een middenvelder die bij Manchester United speelt.

H2H en de laatste wedstrijden van Australië en Denemarken

Schorsingen en blessures

Bij de selectie van het Deense elftal zijn alle spelers fit om opgesteld te worden. Er zijn sinds de laatste wedstrijd bij Australië ook geen blessures gemeld. Het lijkt er dus op dat beide selecties voltallig zijn. Daarnaast zijn er ook geen schorsingen die een gewenste opstelling van Australië of Denemarken hinderen.

Vermoedelijke opstelling Australië

Zodra er een waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Australië officieel is bevestigd, zal hij automatisch geüpdatet worden.

Vermoedelijke opstelling Denemarken

Zodra er een vermoeden is voor de opstelling, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Denemarken bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Australië – Denemarken van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-2
I.G. voorspelt: 0-3
D.B. voorspelt 1-2

Plaats een reactie