Voorspelling en voorbeschouwing België – Canada

België mag bijna aan het WK 2022 beginnen. De Rode Duivels spelen hun eerste wedstrijd in Poule F van het WK 2022 tegen Canada. Deze wedstrijd vindt plaats op 23 november om 20:00 uur Nederlandse tijd. België – Canada wordt afgewerkt in het Ahmad Bin Ali stadion in Qatar. Het is voor beide landen hun eerste groepswedstrijd op het WK 2022 voetbal in Qatar. Samen met Marokko en Kroatië vormen België en Canada Groep F. Wil je weten of de Rode Duivels kans hebben? En of Canada tegenstand kan bieden aan de België? Hier lees je onze voorspelling en de voorbeschouwing op de eerste wedstrijd van België op het WK 2022.

Wedstrijd:België Canada WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep F
Datum:23 november 2022
Aanvang:20.00 uur
Stadion:Ahmad Bin Ali
Speelstad:Al-Rayyan
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Janny Sikazwe (Zambia)

Hoe staat België er voor?

België staat er goed voor op het WK in Qatar. De voorbereidingen lijken lekker te lopen, ondanks de twee verliezende wedstrijden tegen Nederland in de Nations League. De Rode Duivels speelden goed voetbal met de vertrouwde Belgische selectie. Het lijkt erop dat België enige problemen heeft met de verdediging, gezien er in de afgelopen 6 wedstrijden veel tegendoelpunten zijn gemaakt.

De Rode Duivels hebben maar 1 wedstrijd geen tegengoals gekregen. En dat terwijl België een van de beste keepers van de wereld heeft, Courtois moet dus extra hard zijn best doen dit WK.

De vorm van Canada

De Canadese selectie lijkt in vorm te zijn en maken zich op voor de wedstrijd tegen de Rode Duivels op het WK 2022. Canada heeft de troef Davies van Bayern München in huis. Alphonso Davies is de sterspeler die Canada scherp moet houden. De opkomende linksback is een niet te missen voetballer voor de Canadese selectie.

H2H en de laatste wedstrijden van België en Canada

Schorsingen en blessures

Het lijkt erop dat de selectie van de Rode Duivels in topvorm is. Het is een oude en vertrouwde selectie die vaker een WK hebben gespeeld. De doorgewinterde voetbalspelers van ons buurland België zijn nog niet te stoppen. De meeste van de topspelers zullen dan waarschijnlijk ook worden opgesteld in de wedstrijd tegen Canada. Voor Canada lijkt het erop dat zij ook kunnen spelen zoals gepland, en zijn er geen schorsingen of blessures die voor grote schuivingen zullen zorgen.

Vermoedelijke opstelling België

Zodra er een waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van de Rode Duivels bevestigd wordt, wordt het hier automatisch geüpdatet.

Vermoedelijke opstelling Canada

Wanneer de vermoedelijke opstelling bekend gemaakt wordt, zal deze hieronder door onze dataprovider worden weergegeven. Zodra de opstelling van de Canadezen bevestigd is, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling België Canada van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 3-0
I.G. voorspelt: 1-0
D.B. voorspelt 3-2

Plaats een reactie