Voorspelling en voorbeschouwing Brazilië – Servië

Nog eventjes en het is zo ver. Op 24 november 20:00 uur Nederlandse tijd start de wedstrijd Brazilië tegen Servië op het WK 2022 voetbal. In het Lusail stadion in Qatar spelen Brazilië en Servië hun eerste wedstrijd in groep G. Samen met Zwitserland en Kameroen vormen de Brazilianen en Serven groep G van het WK voetbal. Wil je weten wat de kansen van de Goddelijke Kanaries zijn? In deze voorspelling en voorbeschouwing vind je alles wat je moet weten over de wedstrijd van Brazilië tegen Servië op het WK 2022.

Wedstrijd:Brazilië Servië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep G
Datum:24 november 2022
Aanvang:20.00 uur
Stadion:Lusail
Speelstad:Lusail
Capaciteit:80.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Alireza Faghani (IRA)

Hoe staat Brazilië er voor?

Brazilië staat er goed voor en is kanshebber op de titel. Brazilië kent een goede voorbereiding en hebben in aanloop naar het WK toe mooi spel laten zien. Toch blijft het lastig om de nederlaag in 2002 te vergeten, het jaar waarin de Goddelijke Kanaries het moesten afleggen tegen Duitsland in eigen land. Het was een van de grootste nederlagen gekend. Inmiddels laat de selectie van Brazilië veel goed voetbal zien en scoren ze regelmatig.

De vorm van Servië

De Serven lijken in topvorm te zijn en kunnen nog wel eens voor wat stunten zorgen. De Servische selectie beschikt namelijk over een aantal spelers die goed aangeschreven staan. Zij trainen volop mee en hebben al bewezen dat ze Servië naar een hoger level kunnen tillen. Gaat dat op het WK 2022 in Qatar ook gebeuren?

H2H en de laatste wedstrijden van Brazilië en Servië

Schorsingen en blessures

Eventuele verschuivingen in de opstelling lijken niet gedwongen te zijn door blessures of schorsingen. Dit geldt voor zowel de selectie van de Gele Kanaries als voor de selectie van Servië. Beide landen hebben aangegeven in vorm te zijn en staan te popelen hun eerste groepswedstrijd van het WK in Qatar te kunnen spelen.

Vermoedelijke opstelling Brazilië

Eenmaal als de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond middels onze dataprovider. Zodra de Braziliaanse opstelling bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet in dit bericht op deze pagina.

Vermoedelijke opstelling Servië

Zodra er een vermoedelijke opstelling bekend gemaakt wordt, zal deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Servië bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Brazilië – Servië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-0
I.G. voorspelt: 2-1
D.B. voorspelt 2-0

Plaats een reactie