Voorspelling en voorbeschouwing Brazilië – Zwitserland

Wedstrijd:Brazilië Zwitserland WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep G
Datum:28 november 2022
Aanvang:17.00 uur
Stadion:Stadium 974
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:

Brazilië – Zwitserland

Nog even wachten en dan kunnen we de een van de grote favorieten op het WK 2022, namelijk Brazilië, weer in actie zien. Op deze pagina lees je onze voorbeschouwing en voorspelling op de wedstrijd tussen Brazilië – Zwitserland op het WK 2022 voetbal in Qatar.

Op 28 november om 17:00 uur Nederlandse tijd speelt Brazilië tegen Zwitserland op het WK 2022 in Qatar hun tweede groepswedstrijd. Samen met Servië en Kameroen vormen zij Groep G van het WK voetbal 2022. Afhankelijk van Servië met de wedstrijd tegen Kameroen kan het duel tussen Brazilië en Zwitserland al bepalend zijn wie er nummer 1 van deze poule wordt.

De Brazilianen hebben zijn hun verwachtingen nagekomen in de wedstrijd tegen de Serviërs. Zwitserland deed hierin mee door te winnen van Kameroen. Zal dit de bepalende wedstrijd worden? En wat zijn de kansen voor Brazilië wanneer Zwitserland misschien wel gaat stunten? Je leest hier onze voorspelling en de voorbeschouwing op Brazilië tegen Zwitserland.

Hoe staat Brazilië er voor?

De WK selectie van Brazilië is op dreef en staat er goed voor, dat is alleen al af te lezen uit het doelsaldo van de Brazilianen. Want het aantal doelpunten dat Brazilië de afgelopen 6 wedstrijden heeft gemaakt is ongekend hoog. De gele kanaries scoorden maar liefst twintig keer in de laatste 6 wedstrijden. Neymar en oud-Ajacied Vinicius Junior zorgen natuurlijk voor een hoog doelsaldo bij Brazilië.

Niet alleen Neymar en Vinicius zorgen trouwens voor doelpunten. De spits van Tottenham Richarlison maakte een werelds doelpunt tegen de Serviërs in hun laatste wedstrijd. De verwachtingen van deze spits zijn hoog!

De vorm van Zwitserland

Zwitserland lijkt in vorm en doet wat ie moet doen. Met een degelijke overwinning op de zwakkere Kameroen in de groep, haalde ze veilig hun eerste punten voor het WK binnen. Dit lijkt allemaal vanzelfsprekend te gaan, maar tegen Ghana in de aanloop naar het WK toe hing de vlag er anders bij. Die wedstrijd wist Zwitserland namelijk niet te winnen.

H2H en de laatste wedstrijden van Brazilië en Zwitserland

Schorsingen en blessures

Bij Brazilië zijn de grote namen fit om te spelen en kan iedereen opgesteld worden waarvan je verwacht dat hij meespeelt. Dit geldt voor zowel de Braziliaanse als de Zwitserse selectie, die ook niet op het laatste moment lijkt te moeten schuiven. Schorsingen zijn niet van toepassing voor de wedstrijd Brazilië – Zwitserland.

Vermoedelijke opstelling Brazilië

Wanneer er een waarschijnlijke opstelling bekend is, zal hieronder door middel van onze dataprovider een schema worden getoond. Als de Braziliaanse opstelling wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Zwitserland

Zodra de vermoedelijke opstelling bekend wordt, zal onze dataprovider deze hier tonen. Eenmaal bevestigd dat Zwitserland de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Voorspelling Brazilië Zwitserland van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 3-0
I.G. voorspelt: 3-0
D.B. voorspelt 2-0

Plaats een reactie