Voorspelling en voorbeschouwing Canada – Marokko

Wedstrijd:Canada Marokko WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep F
Datum:1 december 2022
Aanvang:16.00 uur
Stadion:Al Thumama
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 2
Scheidsrechter:Raphael Claus (Brazilië)

Voorspelling Canada – Marokko

We zitten nog eventjes in spanning, maar het is bijna zover! Dan zien we Hakim Ziyech en zijn Marokkaanse team weer in actie op het WK 2022. Op 1 december om 16:00 uur Nederlandse tijd speelt Canada tegen Marokko de laatste groepswedstrijd in Groep F op het WK voetbal 2022 in Qatar. Tegelijkertijd speelt Kroatië tegen de Belgen, in een poule waarbij nog veel mogelijk is. Voor de Canadezen valt er niets meer te halen, zij spelen het potje voor de eer en kunnen ook met winst niet door naar de achtste finales van het WK 2022 in Qatar. Marokko daarentegen kan met een gelijkspel er al voor zorgen dat een van de andere teams naar huis moet. Gaat Canada het Marokko nog moeilijk maken? Hier lees je onze voorspelling en de voorbeschouwing op de wedstrijd Canada – Marokko.

Hoe staat Canada er voor?

Canada had een leuke start op het WK en lieten goed voetbal zien. Met gewaagde acties en mooie aanvallen wisten de Canadezen regelmatig gevaar te creëren in de eerste WK groepswedstrijden. Toch leidde dit niet naar een kans op de achtste finales in Qatar. Canada zit ook in een sterke poule en kon niet winnen van verliezend finalist Kroatië. Daarbij moesten de Canadezen ook hun verlies kennen in de wedstrijd tegen de Belgen, echter was die uitslag minder dik dan de 4-1 die Canada tegen Kroatië speelde.

De vorm van Marokko

De oud Eredivisiespeler Sofyan Amrabat zorgt voor een stabiele factor bij de selectie van Marokko. De Marokkaanse middenvelder zorgt voor een goede verdeling en het team heeft nog geen tegendoelpunten gekregen. Naast Amrabat kent Marokko nog een bekende, namelijk Hakim Ziyech. Ziyech maakte in de wedstrijd tegen België een belangrijke assist waardoor Marokko een tweede doelpunt konden maken.

Marokko is een van de favorieten en zorgen voor heel wat levendigheid, het lijkt wel alsof het team boven zichzelf uitstijgt dit WK. Ze hebben een mooie positie in de groepsfase en kunnen dus al met een gelijkspel een van de andere toplanden eruit voetballen met een gelijkspel.

H2H en de laatste wedstrijden van Canada en Marokko

Schorsingen en blessures

De selectie van Marokko is fit en de belangrijke sterspelers uit het team kunnen opgesteld worden. Ook bij Canada is de selectie nagenoeg blessurevrij en kunnen de Canadezen zorgen voor een leuke laatste WK voetbalwedstrijd 2022 in Qatar.

Vermoedelijke opstelling Canada

Wanneer er een vermoedelijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder via onze dataprovider worden geshowd. Als de Canadese opstelling wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Marokko

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder door onze dataprovider neergezet. Eenmaal bevestigd dat Marokko de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Canada – Marokko van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-1
I.G. voorspelt: 0-3
D.B. voorspelt 0-1

Plaats een reactie