Voorspelling en voorbeschouwing Costa Rica – Duitsland

Wedstrijd:Costa Rica Duitsland WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep E
Datum:1 december 2022
Aanvang:20.00 uur
Stadion:Al Bayt
Speelstad:Al-Khor
Capaciteit:60.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Stéphanie Frappart (FRA)

Voorspelling en de voorbeschouwing Costa Rica tegen Duitsland WK 2022

Nog een beetje geduld en dan kunnen we Duitsland weer op het WK 2022 in actie zien. Op 1 december om 20:00 uur Nederlandse tijd start de wedstrijd Costa Rica – Duitsland. Zowel Costa Rica als Duitsland moet deze wedstrijd winnen om door te gaan naar de achtste finales van het WK voetbal in Qatar. De Duitsers staan met maar 1 punt op de laatste plaats van Groep E. De spanning is om te snijden, is er nog hoop voor een Duitsland naar de knock-outfase? Je leest hier onze voorspelling en de voorbeschouwing op de wedstrijd van Costa Rica tegen Duitsland.

Hoe staat Costa Rica er voor?

Costa Rica heeft er twee groepswedstrijden op zitten, waarvan er eentje veel pijn heeft gedaan. Costa Rica verloor namelijk van Spanje met maar liefst 7 tegendoelpunten, zelf wisten de Costa Ricanen ook niet te scoren. Dit is natuurlijk geen fijn begin van het WK 2022 in Qatar. Gelukkig wist Costa Rica het tij te keren en won de wedstrijd van Japan. Hierdoor staat Costa Rica er beter voor dan dat Duitsland er in de poule voorstaat.

De vorm van Duitsland

De WK selectie van Duitsland is alles behalve in vorm dit WK. De Duitsers hebben een puntje kunnen bemachtigen, waarmee ze de hekkensluiter zijn van Groep F van het WK voetbal in Qatar. De Duitse delegatie moet presteren tijdens de wedstrijd tegen Costa Rica, willen ze nog iets bereiken. Want alleen bij winst gaat Duitsland door naar de achtste finales van het WK in Qatar. Dit geldt voor Costa Rica hetzelfde, dus die zijn ook gebrand op winst.

De voorhoede van Duitsland zal ook zijn best moeten doen. Gelukkig staan daar de sterspelers van Bayern München, die allemaal potentie hebben om goals te maken. Er springt eentje uit bij de Duitse selectie tijdens dit WK, en dat is Jamal Musiala. De jonge mid aanvaller is ontzettend snel en lastig van de bal af te krijgen. Het is een van de jongere spelers bij Duitsland, en zeker een groot favoriet.

H2H en de laatste wedstrijden van Costa Rica en Duitsland

Schorsingen en blessures

Er zijn geen schorsingen bij Costa Rica. Ook Duitsland wordt niet gehinderd door schorsingen. Daarbij is de selectie van Duitsland en de selectie van Costa Rica fit en vrijwel blessurevrij sinds de laatst gespeelde WK wedstrijd. Hierdoor is er de mogelijkheid alle beste spelers op te stellen, want dat hebben ze nodig deze wedstrijd!

Vermoedelijke opstelling Costa Rica

Wanneer een eventuele opstelling bekend is, zal deze hieronder middels onze dataprovider worden weergegeven. Als de opstelling van Costa Rica wordt bevestigd, vindt er een automatische update plaats.

Vermoedelijke opstelling Duitsland

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend wordt, is deze hieronder via onze dataprovider te zien. Eenmaal bevestigd dat de opstelling van Duitsland officieel is en heeft doorgegeven, dan volgt er hier een automatische update.

Onze voorspelling Costa Rica – Duitsland van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 3-0
I.G. voorspelt: 2-0
D.B. voorspelt 2-1

2 gedachten over “Voorspelling en voorbeschouwing Costa Rica – Duitsland”

Plaats een reactie