Voorspelling en voorbeschouwing Denemarken – Tunesië

Denemarken gaat tegen Tunesië voetballen in de poule D van het WK 2022. Het is de eerste groepswedstrijd die op 22 november om 14:00 uur Nederlandse tijd wordt gespeeld in het Education City stadion in Qatar. Wil je weten wat de voorspellingen zijn van Denemarken – Tunesië op dit WK voetbal en wat de kansen van de Denen of de Tunesiërs zijn? Hier lees je onze voorspelling en voorbeschouwing op deze wedstrijd in Groep D van het WK voetbal in Qatar.

Wedstrijd:Denemarken Tunesië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep D
Datum:22 november 2022
Aanvang:14:00 uur
Stadion:Education City
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Cesar Ramos (MEX)

Hoe staat Denemarken er voor?

De selectie van Denemarken staat er goed voor en lijkt in vorm te zijn. Toch is het een spannende wedstrijd tegen Tunesië, omdat de Tunesiërs als underdog wordt gezien en wellicht kan gaan stunten dit WK. Maar Denemarken heeft een goede voorbereiding gehad en veel wedstrijden gewonnen in de aanloop naar het WK toe. Zo hebben de Denen maar liefst 5 van de 7 voetbalwedstrijden gewonnen tijdens de kwalificaties. Hiervan waren er zelfs twee wedstrijden tegen groepsgenoot Frankrijk gespeeld en gewonnen.

Weet Denemarken deze trend voort te zetten en gaan de Denen winnen?

De vorm van Tunesië

De vorm van Tunesië lijkt ietwat wisselvallig te zijn. Ze ogen de zwakkere te zijn in de WK groep, maar kunnen nog wel eens gaan stunten tijdens deze wereldkampioenschappen in Qatar. Want de Tunesiërs hebben relatief vaak gescoord, en wisten zelfs tijdens de WK kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Afrika 10 doelpunten te maken.

H2H en de laatste wedstrijden van Denemarken en Tunesië

Schorsingen en blessures

Voor zover bekend lijkt het erop dat de meeste spelers blessurevrij zijn. Er zijn geen schorsingen of blessures die de wedstrijd Denemarken – Tunesië in de weg zitten van een mooie wedstrijd. De selectie van zowel Denemarken als de selectie van Tunesië is klaar voor deze eerste groepswedstrijd.

Dat de Deense voetballer Christian Eriksen een comeback heeft gemaakt is een goed teken voor Denemarken. Deze Deense aanvallende middenvelder kan nog wel eens voor belangrijke passeerballen zorgen. Hij staat namelijk bekend om zijn goede assists. 

Vermoedelijke opstelling Denemarken

Wanneer de vermoedelijke opstellingen bekend worden, zal deze hieronder worden getoond middels onze dataprovider. Zodra de teamopstelling van Denemarken officieel is en bevestigd wordt, vind hier een automatische update plaats.

Vermoedelijke opstelling Tunesië

Zodra er een bekendmaking komt van de opstelling, zal deze in onderstaand schema worden getoond door onze dataprovider. Wanneer de opstelling definitief is en wordt bevestigd, zullen er automatische updates plaatsvinden.

Onze voorspelling Denemarken – Tunesië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-0
I.G. voorspelt: 3-1
D.B. voorspelt 4-0

Plaats een reactie