Voorspelling en voorbeschouwing Ecuador – Senegal

Het is alweer bijna tijd voor de belangrijke groepswedstrijd uit de poule met Nederland. Op 29 november om 16:00 uur Nederlandse tijd speelt Ecuador tegen Senegal. Op hetzelfde moment komt Nederland in actie tegen groepsgenoot Qatar. De Ecuadoranen hebben goed voetbal laten zien tegen Oranje. Hieronder de voorbeschouwing en voorspelling op Ecuador – Senegal, groepswedstrijd in Poule A op het WK voetbal in Qatar.

Wedstrijd:Ecuador Senegal WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep A
Datum:29 november 2022
Aanvang:16:00 uur
Stadion:Khalifa Int.
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Clement Turpin (FRA)

Voorspelling en voorbeschouwing op Ecuador – Senegal

De wedstrijd tegen het Nederlands elftal op het WK 2022 eindigde dan ook in een gelijk spel, wat gemaakt werd na het doelpunt van Cody Gapko. Gaat Ecuador ook tegen Senegal wachten, of toont het vanaf het begin al goed voetbal?

Hoe staat Ecuador er voor?

Ecuador staat er goed voor en heeft het Nederland al knap lastig kunnen maken. Achterin zijn de Ecuadoranen sterk, wat resulteert in een laag aantal tegendoelpunten. Daarbij komt dat Ecuador druk kan leggen, wat ook in de WK wedstrijd tegen het Nederlands elftal gebeurde.

De Ecuadoranen hebben de afgelopen acht gespeelde wedstrijden waanzinnig verdedigd en hielden ze hun doel schoon. Tot de WK wedstrijd tegen Oranje, die een doelpunt maakte.

De vorm van Senegal

Senegal is redelijk in vorm, maar zal boven zich uit moeten stijgen in de komende wedstrijd tegen Ecuador. Vooral nu Ecuador goed voetbal laat. zien zal Senegal hard moeten werken. Ze hebben winst op Ecuador nodig voor het behalen van de volgende ronde op het WK 2022 in Qatar. Maar wanneer Oranje met een verschil van 2 of meer goals verliest hebben de Senegalezen genoeg aan een gelijkspel.https://www.tvschatzenburg.nl/cookies

H2H en de laatste wedstrijden van Ecuador en Senegal

Schorsingen en blessures

Senegal moet het zonder de sterspeler Sadio Mané doen in het duel tegen Ecuador. Mané raakte geblesseerd voor het begin van het WK 2022 en kon niet in de selectie opgesteld worden. Verder zijn er geen blessures sinds de laatste wedstrijd, ditzelfde geldt voor de selectie van Ecuador.

Vermoedelijke opstelling Ecuador

Zodra er een waarschijnlijk opstelling bekend is, zal deze hieronder worden weergegeven door de dataprovider. Wanneer de opstelling van Ecuador bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Vermoedelijke opstelling Senegal

Zodra er een vermoedelijke opstelling bekend is, verschijnt deze hieronder via onze dataprovider. Zodra de opstelling van Senegal bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Ecuador – Senegal van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-0
I.G. voorspelt: 2-2
D.B. voorspelt 3-2

Plaats een reactie