Voorspelling en voorbeschouwing Engeland – Iran

Op 21 november om 14:00 start de wedstrijd van Engeland en Iran. Zij spelen tegen elkaar op het WK 2022 in het Khalifa International voetbalstadion in Qatar. De voorspelling en de voorbeschouwing van Engeland tegen Iran vind je op deze pagina. Zo weet je wat de kansen zijn voor deze wedstrijd uit de B poule van het WK voetbal 2022.

Wedstrijd:Engeland-Iran WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep B
Datum:21 november 2022
Aanvang:14:00 uur
Stadion:Khalifa International
Speelstad:Al-Rayyan
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Raphael Claus (BRA)
Uitslag6 - 2

Hoe staat Engeland er voor?

Engeland staat er goed voor op het WK van 2022 in Qatar. Deze eerste wedstrijd tegen Iran lijkt een goede eerste wedstrijd van de groepsfase te zijn. De Engelsen zitten samen met Amerika en Wales in groep B, waarvan Wales de meest uitdagende tegenstander tot nu toe lijkt. Dit is vooral omdat Wales ook deel uitmaakt van de United Kingdom, en kan hierdoor een spannende wedstrijd worden.

De vorm van Iran

In aanloop naar het hoofdtoernooi van het WK 2022 in Qatar heeft Iran goed gespeeld. Het Iraanse elftal, ook wel Team Melli genoemd, plaatste zich boven de Zuid-Koreanen en zorgde hiermee al voor verbazing. Dit geeft wel aan dat Iran in vorm is, waardoor de kans bestaat dat Iran misschien niet weet te verliezen van Engeland. Op 21 november kunnen we zien of Iran gaat stunten op het WK. Hier kan je kijken hoe je kunt inzetten bij BetCity met voorspellingen van de wedstrijd Engeland – Iran.

H2H en de laatste wedstrijden van Engeland en Iran

Schorsingen en blessures

Het lijkt erop dat iedereen kan spelen en de selectie van Engeland is zoals gepland staat. Harry Kane heeft potentie om veel doelpunten te gaan maken, zoals hij eerder ook heeft laten zien in de aanloop naar het WK 2022 in Qatar.

Ook bij Iran zijn er weinig schorsingen of blessures die ervoor zorgen dat de opstelling anders moet. Kortom, de selectie van Iran kan dusdanig hetzelfde blijven zodat het Iraanse team kan voetballen zoals zij hebben geoefend voor de wereldkampioenschappen voetbal.

Vermoedelijke opstelling Engeland

Wanneer de opstelling bekend wordt zal deze hieronder door onze dataprovider worden getoond. Na de bevestiging van de opstelling van Engeland wordt hij automatisch ge-update in onderstaand schema.

Vermoedelijke opstelling Iran

Zodra de opstelling bekend lijkt, wordt deze door onze dataprovider hieronder weergegeven. Wanneer de opstelling van Iran officieel is en bevestigd wordt zal deze automatisch worden ge-update.

Ervaring van Azmoun

Bij Iran zien we dat Sardar Azmoun waarschijnlijk gaat spelen voor Iran. Azmoun heeft maar liefst 65 interlands op zijn naam staan waarin hij 41 doelpunten wist te maken.

Onze voorspelling Engeland – Iran van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-0
I.G. voorspelt: 2-0
D.B. voorspelt 3-1

Plaats een reactie