Voorspelling en voorbeschouwing Engeland – Senegal

Wedstrijd:Engeland Senegal WK 2022
Soort:Achtste Finales WK 2022
Datum:4 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Al Bayt Stadion
Speelstad:Al-Khor
Capaciteit:60.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Ivan Barton (Salvador)
Uitslag3 - 0

Voorspelling achtste finale Engeland – Senegal op het WK 2022

De achtste finales van het WK 2022, ofwel de knock-outfase gaat bijna beginnen! Op zondag 4 december speelt Engeland tegen Senegal de achtste finale van het WK voetbal 2022 in Qatar. De wedstrijd Engeland – Senegal wordt gespeeld om 20:00 uur Nederlandse tijd in het Al Bayt Stadion. Engeland lijkt favoriet, maar ook Senegal kent dit WK trouwe supporters. Engeland komt als winnaar uit Groep B van het WK voetbal. Je leest op deze pagina onze voorspelling en de voorbeschouwing op de achtste finale van het WK voetbal, waarin Engeland het opneemt tegen Senegal.

Wat gaat er gebeuren tussen Engeland en Senegal op dit WK voetbal?

Hoe staat Engeland er voor?

Engeland staat er gunstig voor dit hele WK 2022 in Qatar. Ook de rit naar de wereldkampioenschappen toe zijn de Engelsen in goede doen. De spannende wedstrijd die Engeland tegen Wales speelde, werd overtuigend gewonnen. Ook Iran had het nakijken en werd door Engeland weggespeeld met een 6-2 eindstand. Alleen de VS was een lastige tegenstander waar Engeland niet tot scoren kwam, echter was de Engelse opstelling achterin ook sterk waardoor ze ook geen tegendoelpunten hebben gekregen.

Een van de topvoetballers is Harry Kane. Hij is al sinds de kwalificaties ontzettend scherp en in topvorm. De Engelse Kane weet wel raad met de bal en is een van de grootste topscorers van de wereld. De aanvaller die bij Tottenham speelt zit tegen de titel ‘topscorer aller tijden’ aan!

De vorm van Senegal

Senegal is in vorm, en dat kan eigenlijk ook niet anders wanneer je de achtste finales haalt op het WK 2022. Senegal zat bij Nederland in de A Groep en verloor van Oranje. Maar Qatar en Ecuador maakten geen kans tegen de Senegalezen, en Senegal plaatste zich als tweede van de poule.

De Senegalezen lijken klaar te zijn voor de wedstrijd tegen de Engelsen. Ze hebben mooi voetbal laten zien en maken zeker een kans in de wedstrijd tegen Harry Kane en zijn Engelse team.

H2H en de laatste wedstrijden van Engeland en Senegal

Schorsingen en blessures

Bij de selectie van Engeland lijkt iedereen fit om te spelen. Sterspeler en topscorer aller tijden in spé Harry Kane is topfit, en ook zijn teamgenoten kunnen opgesteld worden. Ditzelfde geldt voor de selectie van Senegal, waarbij iedereen opgesteld kan worden zoals in eerste instantie werd gedacht. Senegal moest helaas zonder sterspeler Sadio Mané naar het WK in Qatar afreizen, hij raakte vlak voor de wereldkampioenschappen geblesseerd en kon niet in de Senegalese selectie worden opgenomen.

Vermoedelijke opstelling Engeland

Zodra er een vermoedelijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Engeland bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Vermoedelijke opstelling Senegal

Zodra er een waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Senegal bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Engeland – Senegal van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-0
I.G. voorspelt: 2-0
D.B. voorspelt 2-0

Plaats een reactie