Voorspelling en voorbeschouwing Engeland – Verenigde Staten

Op 25 november om 20:00 gaat de WK selectie van Engeland zijn tweede groepswedstrijd spelen tegen de Verenigde Staten op het WK 2022. Engeland heeft al een waanzinnige start gemaakt met de 6-2 winst in eerste wedstrijd van Groep B van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd tegen de Verenigde Staten is in het Al Bayt Stadion in Qatar.

Heel Engeland hoopt op net zo’n zege als de eerste tegen Iran, maar misschien is de VS nu gewaarschuwd. Gaan er in het Al Bayt Stadion net zoveel goals vallen voor Engeland? Wil je weten welke kansen Engeland maakt? Of dat USA ze kan stoppen en zelf gaat scoren? Hier lees je onze voorspelling en de voorbeschouwing op Engeland – Verenigde Staten.

Wedstrijd:Engeland Verenigde Staten WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep B
Datum:25 november 2022
Aanvang:20.00 uur
Stadion:Khalifa International
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Jesús Valenzuela (Venezuela)

Hoe staat Engeland er voor?

De selectie van Duitsland staat er redelijk voor op het WK 2022. De voorbereidingen waren verschillend, maar hebben over het algemeen gezorgd voor goede hoop. Engeland wist zich te kwalificeren en ziet zichzelf zeker kans maken op het WK 2022 in Qatar. Nu de eerste groepswedstrijd is gespeeld weet Engeland zich niet meer bescheiden te houden, en dat hoeft ook niet met een uitslag van maar liefst zes doelpunten voor de Engelsen op de teller.

Engelse Bukayo Saka zorgde voor twee van de zes doelpunten in de eerste groepswedstrijd.

Engeland verwacht wel meer tegenstand in de wedstrijd tegen de VS. Het is al gebleken dat Iran een zwakkere is in de B groep van het WK 2022. Engeland kan zich nog wat meer richten op de verdediging, dit zal ongetwijfeld helpen meer kans te maken tegen de Amerikanen komende WK wedstrijd.

De vorm van de Verenigde Staten

De VS lijkt minder goed in vorm te zijn. Tijdens de eerste groepswedstrijd hebben de Amerikanen wat steekjes laten vallen. Ze speelden gelijkspel tegen Wales in de thuiswedstrijd van de B groep voetbal 2022. De VS is wel in het bezit van topfitte aanvaller Timothy Weah. En ook de Amerikaanse aanvaller Christian Pulisic moet ervoor zorgen dat Amerika meer in vorm komt tijdens de wedstrijd tegen Engeland.

H2H en de laatste wedstrijden van Engeland en Verenigde Staten

Schorsingen en blessures

Bij Engeland is James Maddison geblesseerd en heeft niemand een kaart gekregen. Bij de VS zijn er meerdere gele kaarten gevallen, in totaal kregen de Amerikanen 4 gele kaarten van de scheidsrechter uitgedeeld. Verder lijkt iedereen fit te zijn en te mogen spelen in de wedstrijd van Engeland tegen Amerika.

Vermoedelijke opstelling Engeland

Wanneer er een vermoedelijke opstelling bekend is, zal deze hieronder worden weergegeven middels onze dataprovider. Als de opstelling Engeland officieel is en wordt bevestigd, vindt er een automatische update plaats.

Vermoedelijke opstelling Verenigde Staten

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Eenmaal bevestigd dat de opstelling van VS officieel is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Engeland – VS van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 3-0
I.G. voorspelt: 1-0
D.B. voorspelt 2-0

Plaats een reactie