Voorspelling en voorbeschouwing Frankrijk – Australië

Op 22 november om 20:00 Nederlandse tijd is het zover. Dan speelt Frankrijk tegen Australië op het WK 2022 voetbal. Voor beide landen de eerste wedstrijd in de groepsfase. Samen met Denemarken en Tunesië vormen Frankrijk en Australië Groep D van het WK voetbal 2022 in Qatar. Frankrijk en Australië spelen deze wedstrijd in het Al Janoub stadion. Wil je weten wat er kan gaan gebeuren en welke kansen de Fransen hebben? Of dat de Australiërs toch een kans maken tegen favoriet Frankrijk? Hier lees je onze voorspelling en de voorbeschouwing voor de wedstrijd Frankrijk – Australië.

Wedstrijd:Frankrijk Australië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep D
Datum:22 november 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Al Janoub
Speelstad:Al-Wakrah
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Victor Gomes (Zuid-Afrika)

Hoe staat Frankrijk er voor?

Frankrijk staat er goed voor als regerend Wereldkampioen. In de aanloop naar dit WK 2022 van Qatar kent Frankrijk weer een goede selectie met ruime mogelijkheden voor eventuele verschuivingen. Frankrijk wordt regelmatig als een van de favorieten voor het WK 2022 genoemd. Toch heeft de selectie van Frankrijk de laatste maanden niet een sterk spel laten zien. Er werd van de 6 voetbalwedstrijden maar eentje gewonnen waarvan er een drietal wedstrijden zelfs zijn verloren door de Fransen. Dit is verrassend voor de titelhouder van het WK.

Weet Frankrijk zichzelf weer te herpakken en kan het winnen van Australië?

De vorm van Australië

De vorm van Australië deed er bijna niet meer toe, omdat ze nog maar net langs Peru konden komen in de aanloop naar dit WK. Australië kwalificeerde zich middels strafschoppen tegen Peru. De Australische voetbalspelers hebben wel een goede conditie en zullen tegen Frankrijk zeker weer hard moeten werken om kans te maken op een overwinning.

H2H en de laatste wedstrijden van Frankrijk en Australië

Schorsingen en blessures

Schorsingen en blessures zijn bij Frankrijk niet veel voorgekomen. De selectie van Frankrijk kent een ruim aantal sterke spelers en de Fransen kunnen zelfs schuiven op hoog niveau. Ook Australië is er inmiddels klaar voor, na wat penibele situaties in de kwalificatieronde naar het WK 2022 in Qatar.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk

Zodra er een waarschijnlijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder door onze dataprovider worden weergegeven. Wanneer de Franse opstelling definitief is bevestigd wordt, volgen hier automatische updates.

Vermoedelijke opstelling Australië

Wanneer de vermoedelijke opstelling bekend wordt voor de wedstrijd, zal deze hieronder getoond worden onze dataprovider. Wanneer officiële opstelling van Australië bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet op deze pagina.

Onze voorspelling Frankrijk – Australië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-0
I.G. voorspelt: 3-0
D.B. voorspelt 2-0

Plaats een reactie