Voorspelling en voorbeschouwing Ghana – Uruguay

Wedstrijd:Ghana Uruguay WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep H
Datum:2 december 2022
Aanvang:16.00 uur
Stadion:Al-Wakrah
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Daniel Siebert (DUI)

Nog eventjes geduld en dan komt Louis Suarez weer in actie op het WK 2022, maar hopelijk anders dan het WK in 2010. Daar kreeg Suarez een rode kaart en mocht Ghana een strafschop nemen. Uruguay kwam met de schrik vrij, de penalty werd gemist en na strafschoppen ging Uruguay toch naar de halve finale. Hoe gaat de wedstrijd tussen Ghana en Uruguay op het WK 2022 in Qatar verlopen? Neemt Ghana revanche? Lees hier de voorspelling en voorbeschouwing op Ghana – Uruguay op het WK 2022 voetbal.

Voorspelling Ghana – Uruguay WK 2022

Op 2 december om 16:00 uur Nederlandse tijd vindt de wedstrijd tussen Ghana en Uruguay plaats. Suarez en zijn Uruguayaanse team voelen druk, gezien zij de wedstrijd moeten winnen wil het elftal naar de achtste finales van het WK in Qatar kunnen. Je leest hier onze voorspelling en de voorbeschouwing op de wedstrijd van Ghana tegen Uruguay.

Hoe staat Ghana er voor?

Ghana is op dreef en staat er goed voor dit WK 2022. De Ghanezen zijn goed in de voorfront, zo heeft Ghana al vijf keer in twee wedstrijden weten te scoren. Wel kreeg Ghana ook evenveel doelpunten tegen. Er kan dus nog wat aan de achterhoede van Ghana worden gesleuteld.

De vorm van Uruguay

De WK selectie van Uruguay heeft tijdens dit WK nog niet veel laten zien. De Uruguayanen komen op een of andere manier niet goed uit de bus en kijken nu tegen uitschakeling op het WK 2022 aan. Uruguay moet van Ghana winnen wil het doorgaan naar de achtste finales. In 2010 haalden ze de halve finale, door onder andere een uitschakeling van Ghana. Maar dit WK heeft Uruguay eerst nog wat anders te doen, dan zo ver vooruit te denken.

Het is waarschijnlijk het laatste WK voor Louis Suarez, die dit WK ook veel tijd op de bank doorbrengt. Bondscoach Diego Alonso zet de spits Edinson Cavani vaker in actie.

H2H en de laatste wedstrijden van Ghana en Uruguay

Schorsingen en blessures

Dit WK zijn er geen schorsingen en blessures bekend die ervoor zorgen dat de opstelling niet volgens plan kan gaan. Zowel Uruguay als Ghana is in bezit van een fitte selectie die opgesteld kan worden. Het WK 2010 kreeg Louis Suarez een rode kaart in de wedstrijd tegen Ghana, die werd bestraft met nog eens een penalty voor Ghana. Ghana mistte deze penalty echter en Uruguay wist op het nippertje de wedstrijd te winnen door middel van strafschoppen.

Vermoedelijke opstelling Ghana

Wanneer er een waarschijnlijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder middels onze dataprovider worden weergegeven. Als de Ghanese opstelling wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Uruguay

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder door onze dataprovider neergezet. Eenmaal bevestigd dat Uruguay de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Ghana – Uruguay van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-0
I.G. voorspelt: 0-1
D.B. voorspelt 1-1

Plaats een reactie