Voorspelling en voorbeschouwing Kameroen – Servië

Wedstrijd:Kameroen Servië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep G
Datum:28 november 2022
Aanvang:11.00 uur
Stadion:Al Janoub
Speelstad:Al-Wakrah
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:

Het is bijna zover! Kameroen speelt op 28 november om 11:00 Nederlandse tijd de wedstrijd tegen Servië, en zal daar alles in de strijd moeten gooien om punten te pakken. Maar ook Servië staat er hetzelfde in, gezien ook zij hun eerste wedstrijd van het WK nog geen punten hebben bemachtigd. Servië speelde tegen het sterrenelftal van Brazilië, waar het geen schade is om van te verliezen.

Kameroen verloor hun eerste wedstrijd ook, zoals verwacht. Kameroen is op papier gezien de zwakkere uit de groep en kon geen pakken tegen Zwitserland. Deze vier zitten in de G groep van het WK voetbal, waarbij het verschil in sterkte vrij groot lijkt. Wat deze wedstrijd tussen Kameroen en Servië gaat doen hoor je in onze voorspelling en de voorbeschouwing.

Hoe staat Kameroen er voor?

Op papier staat Kameroen er slecht voor. Zij zijn de zwakkere in deze poule, wat ook te zien is in de statistieken tot nu toe. Kameroen verloor van Zwitserland, het team waar Kameroen misschien wel de meeste kans had punten te pakken. Want Brazilië zit naast Servië ook in deze groep. Ook in de aanloop naar het WK 2022 toe hebben de Kameroeners wat steken laten vallen.

In de laatste vijf wedstrijden hebben ze elke partij wel een doelpunt tegen gekregen, wat aangeeft dat er wel wat aan de verdediging valt te schroeven.

De vorm van Servië

Servië staat er gemiddeld voor en lijkt in vorm te zijn. Wanneer de Serviërs in actie komen, komen er doelpunten. De afgelopen vijf wedstrijden wisten zij dan ook minimaal twee doelpunten te maken.

Wat ook leuk is om te volgen is de Eredivisie speler Dusan Tadic, die bij Ajax zijn kunsten oefent en ze nu weer in de praktijk brengt voor het Servische voetbalelftal. Op het WK 2022 in Qatar moet hij er nog even inkomen en zijn de acties van de Ajacied nog niet bepalend geweest op de uitslag. Wel is deze stervoetballer een belangrijke spil in het geheel voor zijn Servische team.

H2H en de laatste wedstrijden van Kameroen en Servië

Schorsingen en blessures

Schorsingen zijn niet van toepassing voor Servië of Kameroen. Blessures bij de selectie van Kameroen of de selectie van Servië zijn niet bepalend. Alle belangrijke spelers lijken fit en kunnen opgesteld worden tijdens het WK duel Kameroen – Servië.

Vermoedelijke opstelling Kameroen

Wanneer de waarschijnlijk opstelling bekend is, zal deze hieronder middels onze dataprovider worden geshowd. Als de opstelling van Kameroen wordt bevestigd, zal hier een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Servië

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder door onze dataprovider weergegeven. Eenmaal bevestigd dat het Servische team de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Kameroen – Servië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-1
I.G. voorspelt: 0-0
D.B. voorspelt 1-2

Plaats een reactie