Voorspelling en voorbeschouwing Kroatië – Canada

Wedstrijd:Kroatië Canada WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep F
Datum:27 november 2022
Aanvang:17.00 uur
Stadion:Khalifa Int.
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Andrés Matonte (URU)

Nog even wachten en dan is het zo ver! Dan speelt Kroatië tegen Canada zijn tweede wedstrijd op het WK 2022 in Qatar. Alle ogen zijn op Kroatië gericht, die afgelopen WK verliezend finalist waren in Rusland.

Maar ook Canada heeft laten zien dan het naast op het ijs, ook zijn weg op het gras weet te vinden. Canada creëerde regelmatig gevaar in de wedstrijd tegen de selectie van België. Uiteindelijk verloren de Canadezen toch de wedstrijd van de Rode Duivels met een 1-0 stand. Kroatië speelde de eerste wedstrijd van Groep F voor het WK 2022 voetbal in Qatar.

Wil je weten of Kroatië tegen Canada er meer van gaat maken dan het eerste gelijkspel? Of dat Canada gaat stunten en misschien wel scoort tegen verliezend finalist Kroatië? Je leest het in onze voorspelling en de voorbeschouwing van Kroatië – Canada.

Hoe staat Kroatië er voor?

Kroatië staat er goed voor. Verliezend finalist van het vorige WK liet in de wedstrijd tegen Marokko zien dat ze nog steeds het niveau van eerder kunnen bereiken, ondanks dat Marokko ook erg sterk voetbal heeft gespeeld.

Kroatië beschikt over een aantal sterspelers die belangrijk zullen zijn in de wedstrijd tegen Canada. Zo is de Kroaat Modric in de selectie en beschikt Kroatië ook over Andrej Kramaric. De aanvallende voetballer is een van de topscorers en haalt dan ook met enige regelmaat de bovenste helft van de topscorelijst in Bundesliga.

De verwachting is dat Kroatië de groepsfase door komt, waardoor er nu extra druk heerst op de partij tegen Canada. Luka Modric moet in ieder geval zijn steentje bijdragen, want deze topvoetballer heeft laten zien dat ie een belangrijke drijfveer in het Kroatische elftal is. Hij heeft samen met het Kroatische team in de aanloop naar het WK toe wel van Frankrijk gewonnen.

De vorm van Canada

De Canadezen staan er gemiddeld voor, Canada is voor zijn doen in vorm. Inmiddels hebben de Canadezen al wat doelpunten tegen moeten incasseren, in 4 van de afgelopen 5 wedstrijden kregen zijn een tegengoal.

Canada heeft in ieder geval al laten zien dat ze ook in topvorm kunnen zijn. Zo waren ze ontzettend fel in hun wedstrijd tegen de Rode Duivels. Ze begonnen gretig aan de wedstrijd tegen België, echter wisten de Belgen dit weer om te draaien. In de eerste helft zorgde het gevaarlijke aanvalstrio voor kansen. Bayern-ster Alphonso Davies wist veel druk op de Belgen te zetten en maakte het de ploeg lastig. Wie weet welke gevaren er tegen de Kroaten worden gecreëerd.

H2H en de laatste wedstrijden van Kroatië en Canada

Schorsingen en blessures

De meeste voetballers ogen fit en kunnen worden opgesteld. Dit geldt voor zowel de Kroatische groep als voor het Canadese elftal. Bij Kroatië is iedereen inzetbaar waarvan gedacht wordt in de basis te komen, en ook Canada heeft een ruime keuze in de selectie.

Vermoedelijke opstelling Kroatië

Wanneer er een waarschijnlijke opstelling bekend is, zal deze via onze dataprovider worden weergegeven. Wanneer de Kroatische opstelling wordt bevestigd, vindt er een automatische update plaats.

Vermoedelijke opstelling Canada

Zodra de vermoedelijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder door onze dataprovider worden weergegeven. Eenmaal bevestigd dat Canada de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Kroatië – Canada van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 3-0
I.G. voorspelt: 2-0
D.B. voorspelt 2-1

Plaats een reactie