Voorspelling en voorbeschouwing Marokko – Kroatië

Op 23 november wordt Marokko tegen Kroatië (verliezend finalist WK 2018) gespeeld. Deze wedstrijd is de eerste groepswedstrijd en wordt gespeeld in het Al Bayt stadion. Marokko en Kroatië beginnen om 11:00 uur Nederlandse tijd. Samen met België en Canada vormen zij groep F van het WK voetbal in Qatar. Gaan de uitslagen gunstig worden voor de Rode Duivels? Wil je weten welke kansen Marokko heeft of dat Kroatië wellicht weer kan stunten? Hier lees je de voorspelling en voorbeschouwing van de WK 2022 wedstrijd tussen de selectie van Marokko en de WK selectie van Kroatië.

Wedstrijd:Marokko Kroatië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep F
Datum:23 november 2022
Aanvang:11.00 uur
Stadion:Al Bayt
Speelstad:Al Khor
Capaciteit:60.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Fernando Rapallini (ARG)
Tickets:Tickets
Odds:Bekijk odds

Hoe staat Marokko er voor?

De Marokkanen staan er goed voor, en dat is nodig. Marokko is ingedeeld in een sterke groep, waaronder ons buurland België. Maar deze eerste wedstrijd is ook een grote uitdaging tegen de winnend finalist Kroatië. Marokko moet zijn borst dus opmaken om deze groepsfase te overleven. De Marokkanen hebben zich nu voor de tweede keer op rij gekwalificeerd voor een WK, wat de eerste keer is voor de Noord-Afrikanen. Weet Marokko te scoren tegen Kroatië, maar winnen de Kroaten wel de WK wedstrijd? Dan kun je bij BetCity 4.75x je inzet terug verdienen.

Pak als nieuwe speler 100 (!) keer je inzet als Nederland zaterdag wint van de Verenigde Staten!

NEDERLAND-VERENIGDE STATEN

Marokko heeft in de aanloop naar het hoofdtoernooi van dit WK 2022 in Qatar goed gepresteerd. Echter waren de wedstrijden tegen relatief zwakkere voetbalteams. Sinds oud-Ajacied Hakim Ziyech weer voor de selectie van Marokko uitkomt, lijkt het beter te gaan lopen. Ziyech zat tijden niet bij de selectie, omdat hij met de toenmalige bondscoach een conflict had. Sinds het ontslag van Vahid Halilhodzic kan de Marokkaanse Ziyech zijn kunsten weer laten zien op het WK 2022 in Qatar. Weet Ziyech Marokko naar een gelijkspel te helpen, dan kun je bij BetCity 3.35x je inzet terug winnen.

De vorm van Kroatië

Kroatië is goed in vorm en is klaar voor het WK 2022 in Qatar. De sleutelspeler Luca Modric geeft aan in topvorm te zijn en speelt waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in internationale sferen. Kroatië kent wederom een goed voorbereiding op het WK en heeft vijf van de afgelopen zes wedstrijden weten te winnen.

Wanneer sterspeler Modric met zijn goede schoppen de Kroaten naar een overwinnen te trappen? En krijgt Kroatië hierbij geen tegendoelpunten? Dan pak je bij BetCity 2.85x je inzet. Bekijk hier hoe je kunt inzetten bij BetCity op deze wedstrijd van Kroatië.

H2H en de laatste wedstrijden van Marokko en Kroatië

Schorsingen en blessures

Voor zover bekend zijn er geen schorsingen of blessures die de wedstrijd op voorhand verhinderen van een goede opstelling. Zowel Marokko als Kroatië heeft de selectie in fitte staat naar het WK in Qatar gebracht en is klaar om te beginnen aan de wereldkampioenschappen voetbal.

Vermoedelijke opstelling Marokko

Zodra er een vermoedelijke opstelling doorgegeven wordt, zal deze hieronder getoond worden door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Marokko bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Vermoedelijke opstelling Kroatië

Zodra er een waarschijnlijke opstelling doorgegeven is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Wanneer de opstelling van Kroatië bevestigd is, volgt er hier een automatische update.

Onze voorspelling Marokko Kroatië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-2
I.G. voorspelt: 2-0
D.B. voorspelt 2-1

1 gedachte over “Voorspelling en voorbeschouwing Marokko – Kroatië”

Plaats een reactie