Voorspelling en voorbeschouwing Mexico – Polen

Op 22 november spelen Mexico en Polen hun eerste groepswedstrijd tegen elkaar. Samen met Argentinië en Saudi-Arabië vormen zij Groep C van het WK voetbal 2022 in Qatar. Wil je weten welke kansen Mexico maakt? Of dat Polen goede kansen zal krijgen? In dit berecht lees je onze voorspelling plus de voorbeschouwing over de wedstrijd Mexico – Polen in Groep C.

Wedstrijd:Mexico Polen WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep C
Datum:22 november 2022
Aanvang:17:00 uur
Stadion:Stadium 974
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Chris Beath (AUS)

Hoe staat Mexico er voor?

Het Mexicaanse elftal staat er redelijk voor dit WK. Zij hebben in de aanloop naar het WK niet verrassend gespeeld. Zij voetbalden zoals er eigenlijk werd verwacht. Mexico wist in ieder geval goed te verdedigen en zorgde voor weinig tegendoelpunten. Zo hebben zij van de afgelopen 3 wedstrijden in de kwalificaties van het WK in ieder geval 2 wedstrijden de nul weten te houden.

De vorm van Polen

Polen is in vorm. Onlangs heeft Polen tegen het Nederlands elftal gespeeld, maar kwamen ze niet tot een overwinning. Er zitten een paar verdedigingsproblemen in het Poolse team, zo lijkt het. Het team kon namelijk in de aanloop van het WK toernooi maar moeilijk op nul blijven staan en kreeg aardig wat tegendoelpunten.

H2H en de laatste wedstrijden van Mexico en Polen

Schorsingen en blessures

Het lijkt erop dat bij de selectie van Mexico iedereen fit is om de wedstrijd te spelen. De Mexicanen hebben geen hinderlijke blessures of schorsingen gekregen waardoor er gesneden zou moeten worden in de selectie. Ook Polen lijkt alles goed voor elkaar te hebben en heeft aangegeven klaar te zijn voor de WK wedstrijd tegen Mexico.

Vermoedelijke opstelling Mexico

Wanneer er vermoedens zijn van de opstelling, zal deze hieronder door onze dataprovider worden weergegeven. Zodra de opstelling van het elftal van Mexico bekend is en officieel, volgt hier een automatische update.

Vermoedelijke opstelling Polen

Zodra er een waarschijnlijke opstelling bekend is gemaakt, kan je hem hieronder zien via onze dataprovider. Wanneer de opstelling van Polen bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Mexico – Polen van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-2
I.G. voorspelt: 2-1
D.B. voorspelt 0-0

Plaats een reactie