Voorspelling en voorbeschouwing Polen – Argentinië

Wedstrijd:Polen Argentinië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep C
Datum:30 november 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Stadium 974
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Danny Makkelie (NED)

Bijna, en dan komt Messi alweer in actie! Samen met zijn Argentijnse teamgenoten nemen zij het op tegen Polen. De wedstrijd Polen – Argentinië start op 30 november om 20:00 uur Nederlandse tijd. Samen met Saudi-Arabië en Mexico vormen zij Groep C van het WK voetbal in Qatar. Argentinië staat op dit moment gedeelde tweede plaats met de Saudi’s, want die stunten met een overwinning op de Argentijnen. Gaat Polen nu stunten tegen Argentinië of steekt Lionel Messi hier een stokje voor? Je leest hier onze voorspelling en de voorbeschouwing op de wedstrijd Polen – Argentinië.

Hoe staat Polen er voor?

Polen is vrij stabiel en staat er gunstig voor dit WK. Zij wonnen van Saudi-Arabië, iets wat de Argentijnen niet lukte. Het Poolse voetbalteam zal weinig risico nemen tegen Argentinië, gezien een gelijkspel al een ticket naar de volgende ronde van het WK 2022 betekent. De verwachting is dat de Poolse bondscoach achterin alles dicht wil timmeren, en daarnaast voorzichtige kansen creëren met een counter, zodat topvoetballer Robert Lewandowski korte metten kan maken en scoort.

De vorm van Argentinië

De WK selectie van Argentinië heeft een paar flaters gemaakt tegen Saudi-Arabië. Al moet hierbij vermeld worden dat de Saudi’s sterk voetbal lieten zien en het team van Messi het nakijken had op sommige momenten. De Argentijnen staan bekend om hun aanvallende spel, maar ook achterin hebben ze een sterke basis. Ze wisten de laatste vijf gespeelde wedstrijden namelijk hun doel schoon te houden.

De Argentijnen zijn in het bezit van een fitte Lionel Messi, maar Lewandowski staat op scherp aan de Poolse kant. Zowel Messi als Lewandowski hebben al een doelpunt weten te maken op het WK voetbal 2022 in Qatar. Weet Messi het weer te presteren en scoort hij in de wedstrijd tegen Polen?

H2H en de laatste wedstrijden van Polen en Argentinië

Schorsingen en blessures

Zowel Polen als Argentinië hebben al heel wat strijd moeten leveren op het WK in Qatar. Deze spannende duels hebben geen blessures opgeleverd waardoor er anders gespeeld moet worden gelukkig. Ook hebben beide teams niet een schorsing wat zou zorgen voor verschuivingen in de opstelling in de wedstrijd Polen – Argentinië.

Vermoedelijke opstelling Polen

Wanneer er een waarschijnlijke opstelling bekend is, zal deze hier via onze dataprovider worden weergegeven. Als de Poolse opstelling wordt bevestigd, vindt er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Argentinië

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend wordt, verschijnt deze hieronder middels onze dataprovider. Eenmaal bevestigd dat Argentinië de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier de automatische update.

Onze voorspelling Polen – Argentinië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-1
I.G. voorspelt: 1-2
D.B. voorspelt 0-4

Plaats een reactie