Voorspelling en voorbeschouwing Portugal – Ghana

Op 24 november speelt Portugal zijn eerste wedstrijd op het WK 2022 tegen Ghana. Deze wedstrijd vindt plaats om 17:00 uur Nederlandse tijd in het Stadium 974 Stadion in Qatar. Hier zullen we de Cristiano Ronaldo in actie zien, de sterspeler die Portugal op handen draagt.

Wil je weten wat de kansen zijn voor Portugal? Of Ghana misschien nog voor een stunt kan zorgen? Op deze pagina vind je de voorbeschouwing en onze voorspelling op de wedstrijd Portugal – Ghana uit Groep H van het WK 2022 voetbal. Samen met Zuid-Korea en Uruguay vormen zijn poule H.

Wedstrijd:Portugal Ghana WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep H
Datum:24 november 2022
Aanvang:17.00 uur
Stadion:Stadium 974
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Ismail Elfath (VS)

Hoe staat Portugal er voor?

Portugal staat er goed voor en is in de aanloop naar het WK 2022 in vorm. De Portugezen hebben natuurlijk wereldster Cristiano Ronaldo, deze troef is favoriet voor velen.

Ronaldo lijkt de dienst uit te maken in de wedstrijden tijdens de kwalificatierondes. De Portugezen hebben de afgelopen drie wedstrijden meer dan twee keer gescoord, en alle drie wedstrijden waren overwinningen voor Portugal. Weet de selectie van Portugal op het WK 2022 ook tegen Ghana deze trend voort te zetten?

De vorm van Ghana

Over de vorm van de selectie van Ghana zijn de meningen verdeeld. Ze lijken in vorm te zijn en hebben het sterkste team op kunnen stellen tijdens een WK. Ghana heeft Ajacied Kudus in de selectie staan. Mohamed Kudus zal dan ook in topvorm moeten zijn om Ghana naar een hoger level te tillen tijdens het WK 2022 in Qatar. Wellicht kan hij stunten in de groepswedstrijd tegen Portugal.

H2H en de laatste wedstrijden van Portugal en Ghana

Schorsingen en blessures

Er hebben geen verschuivingen plaatsgevonden die ervoor zorgen dat er anders gekeken wordt naar de wedstrijd Portugal Ghana. Beide teams zijn in vorm en hebben de mogelijkheid een goede selectie neer te zetten. Ook Cristiano Ronaldo is in topvorm en kan zijn voetbal weer laten zien op het WK 2022 in Qatar.

Vermoedelijke opstelling Portugal

Zodra er een waarschijnlijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder verschijnen en worden weergegeven door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Portugal bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Vermoedelijke opstelling Ghana

Zodra er een vermoedelijke opstelling bekend gemaakt is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Wanneer de Ghanese opstelling bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Portugal – Ghana van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-1
I.G. voorspelt: 3-0
D.B. voorspelt 2-0

Plaats een reactie