Voorspelling en voorbeschouwing Qatar-Ecuador

Op zondag 20 november begint het WK 2022 met de openingswedstrijd van Qatar tegen Ecuador. In eerste instantie zou volgens het speelschema van de FIFA Oranje de openingswedstrijd van het WK 2022 spelen. Toch is hier later weer vanaf gezien en zal de openingswedstrijd door gastland Qatar zelf gespeeld worden tegen Ecuador, met daaraan voorafgaand een openingsceremonie. Wat is de WK voorspelling voor de openingswedstrijd Qatar – Ecuador? Dat lees je hier in onze voorbeschouwing en de voorspelling van deze eerste WK 2022 wedstrijd uit de A groep van het WK voetbal.

Wedstrijd:Qatar - Ecuador WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep A
Datum:20 november 2022
Aanvang:17:00 uur
Stadion:Al Bayt
Speelstad:Al Khor
Capaciteit:60.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Daniele Orsato (ITA)
Uitslag0 - 2

Hoe staat Qatar er voor?

De voorbereidingen van Qatar voor deze openingswedstrijd op het WK zijn goed. Qatar heeft de afgelopen 3 voetbalwedstrijden weten te winnen. Wel waren deze wedstrijden tegen landen die zich niet hebben geplaatst voor het WK. De tegenstander Ecuador van Qatar wist zich wel voor het WK te plaatsen door nummer 4 in de Zuid-Amerikaanse kwalificatierondes te worden.

De vorm van Ecuador

Ecuador is dusdanig in vorm dat ze de voorrondes zijn doorgekomen en nu de openingswedstrijd tegen Qatar spelen. De Ecuadorianen werd vierde van de Zuid-Amerikaanse poule, en plaatste zich hierdoor voor het hoofdtoernooi van het WK. Ecuador is een goede verdediger en is al lange tijd geen verliezend voetbalteam. De Ecuadorianen zijn lastig om voorbij te komen en hebben er al 7 wedstrijden op rij voor gezorgd om niet te verliezen.

H2H en de laatste wedstrijden van Qatar en Ecuador

Schorsingen en blessures

De meeste spelers van Qatar zijn blessurevrij en kunnen de openingswedstrijd spelen. Ook voor Ecuador lijkt het erop dat zij gaan deelnemen zoals gepland, zonder schorsingen en blessures die de opstelling voor deze WK openingswedstrijd verhinderen.

Vermoedelijke opstelling Qatar

Wanneer er een opstelling officieel is doorgegeven zal deze hieronder worden getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Qatar bevestigd wordt, zal deze automatisch worden ge-update.

Opstelling

Hier de opstelling van Qatar:

Al Sheeb; Al-Rawi, Khoukhi, Hassan; Pedro Miguel, Hatem, Boudiaf, Al Haydos, Homam Ahmed; Almoez Ali, Akram Afif

Vermoedelijke opstelling Ecuador

Zodra er opstellingen worden doorgegeven, worden zij door onze dataprovider in onderstaand schema weergegeven. Wanneer de opstelling van Ecuador officieel is, vindt er een automatische update plaats die hier is te zien.

Galindez; Preciado, Torres, Hincapie, Estupinan; Ibarra, Plata, Caicedo, Mendez; Estrada, Valencia

Moises Caicedo koning van de assist

De meeste assists werden door Moises Caicedo gegeven. Deze vonden plaats tijdens de CONMEBOL in aanloop naar het WK in Qatar, dus tijdens de kwalificatiewedstrijden die Ecuador speelde. Aanvaller van Brighton en Hove Albion wist 5 maal de beslissende pass te geven, wanneer hij dit tegen Qatar weer doet kan je bij BetCity 8.00x je inzet terug verdienen.

Onze voorspelling Qatar – Ecuador van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-2
I.G. voorspelt: 0-1
D.B. voorspelt 1-1

Plaats een reactie