Voorspelling en voorbeschouwing Qatar – Senegal

Nog eventjes en het is zo ver. Dan speelt het gastland Qatar zijn tweede wedstrijd tegen Senegal. Senegal, eerdere tegenstander van Oranje is misschien wel ietwat meer in vorm dan Qatar. Qatar kwam maar lastig in de wedstrijd wat resulteerde in een nederlaag. Gaat Qatar zich herstellen tijdens het WK 2022 en kunnen ze het tij keren in de groep A van het WK voetbal 2022? Of gaat Senegal er met de winst vandoor.

Ben je ook benieuwd of Qatar überhaupt kans maakt tegen de toch wel sterke WK selectie van Senegal? Hier lees je onze voorspelling en de voorbeschouwing op Qatar – Senegal.

Wedstrijd:Qatar Senegal WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep A
Datum:25 november 2022
Aanvang:14.00 uur
Stadion:Al Thumama
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Antonio Mateu (SPA)

Hoe staat Qatar er voor?

Qatar staat er niet goed voor. Ondanks hun verwoede pogingen op een doelpunt mocht het niet baten. Aan de voorbereidingen op het WK 2022 kan het zeker niet liggen. Qatar heeft alles in werking gesteld om zich zo goed mogelijk op de groepswedstrijden voor te bereiden.

Gelukkig voor Oranje deed Senegal het niet veel beter in wedstrijd tegen groepsgenoot Nederland. Het gastland Qatar kan hieruit in ieder geval wat hoop halen, want de eigen prestatie was niet om over naar huis te schrijven. Senegal is in dit geval de favoriet met potentie, gezien zij het Nederland ook moeilijk konden maken. Al zijn de meningen verdeeld aan wie dat nou eigenlijk lag.

De vorm van Senegal

Over de vorm van Senegal is heel wat te zeggen, behalve dat de Afrikanen in vorm waren afgelopen tijdens WK groepswedstrijd. Senegal heeft een paar sterke aanvallers die kunnen stunten in de wedstrijd tegen Qatar. Hier ligt het gevaar voor organiserend land. Bijvoorbeeld Ismalla Sarr, die bij de Premier League voor Watford heel goed voetbal heeft laten zien. Naast de wedstrijd tegen Oranje, heeft Senegal in vier van de vijf gespeelde partijen minimaal 2 keer gescoord.

H2H en de laatste wedstrijden van Qatar en Senegal

Schorsingen en blessures

Er zijn geen schorsingen of blessures bekend die de wedstrijd van Qatar tegen Senegal zullen hinderen. Beide partijen zijn, voor zover mogelijk bekend, in vorm om te kunnen spelen. Senegal en Qatar hebben geen sterspelers die ze moeten missen.

Vermoedelijke opstelling Qatar

Wanneer de waarschijnlijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder verschijnen en weergegeven door onze dataprovider. Als de opstelling van Qatar officieel is en wordt bevestigd, zal de automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Senegal

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend gemaakt is, wordt deze hieronder getoond middels onze dataprovider. Eenmaal bevestigd dat de Engelse opstelling officieel is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Qatar – Senegal van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-2
I.G. voorspelt: 0-3
D.B. voorspelt 0-5

Plaats een reactie