Voorspelling en voorbeschouwing Saudi-Arabië – Mexico

Wedstrijd:Saudi-Arabië Mexico WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep C
Datum:30 november 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Lusail stadion
Speelstad:Lusail
Capaciteit:80.000
TV-zender:NPO 3
Scheidsrechter:Michael Oliver (ENG)

Nog even wachten en dan komt de stunter van het toernooi Saudi-Arabië weer in actie, die het team van Lionel Messi met een verrassend verlies achterliet. De Mexicanen hielden ook lang stand tegen Argentinië, maar kregen toch een nederlaag. Een lastig verlies na het gelijkspel tegen Polen, wat het vierde land is uit Poule C van het WK voetbal 2022 in Qatar. Mexico moet nu winnen van de Saudi’s wil het doorgaan naar de achtste finales van het WK. Je leest onze voorspelling en voorbeschouwing op de wedstrijd Saudi Arabië tegen Mexico hier.

Hoe staat Saudi-Arabië er voor?

Een van de eerste en grootste stunts van het WK voetbal 2022 in Qatar is gemaakt door Saudi-Arabië. Zij wonnen namelijk verrassend van Argentinië. De Saudi’s speelden niet alleen goed voetbal, ze zorgden voor een overtuigende overwinning op het team van wereldvoetballer Lionel Messi. Saudi-Arabië is dus al aan de start boven zichzelf uitgestegen. Ook in de aanloop naar het WK 2022 waren ze op dreef en scoorden in 4 van de afgelopen 6 wedstrijden. Tegen Mexico heeft Saudi-Arabië ongekend veel doelpunten gemaakt, maar liefst twaalf doelpunten in 3 wedstrijden.

De vorm van Mexico

De WK selectie van Mexico oogt wat minder in vorm dan komende tegenstander en groot stunter Saudi-Arabië. Het probleem bij Mexico is aan de voorkant. Ook al zijn Hirving Lozano en Raul Jimenez daar opgesteld en grote sterspelers, wisten de Mexicanen nog niet een doelpunt te maken.

Mexico heeft geen andere mogelijkheden dan winnen om de volgende ronde van het WK 2022 in Qatar te halen. Bij een gelijkspel of verlies liggen de Mexican eruit en zullen ze moeten wachten op het volgende WK. Saudi-Arabië heeft wel kans om met een gelijkspel de achtste finales van het WK 2022 in Qatar te halen, dat zou stunt nummer twee zijn van dit land. Maar het doelsaldo van zowel Argentinië als Polen zijn beter, dus de kans is klein.

H2H en de laatste wedstrijden van Saudi-Arabië en Mexico

Schorsingen en blessures

De selectie van Saudi-Arabië kan opgesteld worden naar wens. Sinds de laatste groepswedstrijd zijn er geen blessures bekend waardoor het team niet iedereen zou kunnen opstellen. Ook Mexico beschikt over een ruim aan selectiespelers en sterren die opgesteld kunnen worden. Van schorsingen is ook geen sprake in de wedstrijd Saudi-Arabië – Mexico.

Vermoedelijke opstelling Saudi-Arabië

Wanneer de waarschijnlijke opstelling bekend lijkt, zal deze hieronder middels onze dataprovider worden weergegeven. Als de Saudi-Arabische opstelling wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Mexico

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder door onze dataprovider neergezet. Eenmaal bevestigd dat Mexico de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Saudi-Arabië – Mexico van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-2
I.G. voorspelt: 0-1
D.B. voorspelt 0-2

Plaats een reactie