Voorspelling en voorbeschouwing Servië – Zwitserland

Wedstrijd:Servië Zwitserland WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep G
Datum:2 december 2022
Aanvang:20.00 uur
Stadion:Stadium 974
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Fernando Rapallini (ARG)

Nog eventjes en dan is het zover. Dan speelt Servië tegen Zwitserland de laatste wedstrijd van Groep G op het WK voetbal in Qatar. De wedstrijd tussen Servië en Zwitserland wordt gespeeld op 2 december om 20:00 uur Nederlandse tijd. Op deze pagina de voorspelling en voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Servië en Zwitserland.

Voorspelling en voorbeschouwing Servië – Zwitserland WK 2022

Het is een wedstrijd die Servië moet winnen, wil het een kans maken om naar de volgende ronde te gaan. Voor Zwitserland volstaat een gelijkspel om de achtste finales van het WK 2022 in Qatar te bereiken. Wat zal het worden? Hier lees je onze voorspelling en de voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Servië – Zwitserland.

Hoe staat Servië er voor?

Servië staat onder druk en staat er niet goed voor. De Servische WK selectie heeft steken laten vallen in de wedstrijd tegen Kameroen. Ze stonden met 3-1 voor maar lieten het tot een gelijkspel komen. Dit kostte de Serviërs belangrijke punten, hierdoor moet Servië de wedstrijd tegen Zwitserland winnen om een ticket naar de Knock-outfase te kunnen bemachtigen.

Servië kan dus nog schroeven aan de verdediging, maar het is in bezit van aanvallers die ook doelpunten hebben gemaakt. Servië speelde aanvallend en wist de tegenstander meerdere keren volgens het boekje uit te spelen, die werd beloond met meerdere doelpunten.

Een van de goals die Servië maakte staat op naam van Aleksandar Mitrovic. Hij is een belangrijke spil in het geheel. Weet de spits van Fullham ook een doelpunt tegen Zwitserland te maken?

De vorm van Zwisterland

Zwitserland is in vorm dit WK. De Zwitserse WK selectie heeft het Brazilië al goed lastig kunnen maken in hun eerdere groepswedstrijd. Echter wisten ze deze partij niet van de Goddelijke Kanaries te winnen, en verloren de wedstrijd in een keurige 1-0 eindstand.

Zwitserland heeft van Kameroen gewonnen en heeft nu genoeg aan een gelijkspel tegen Servië om de volgende achtste finales van het WK te halen. De druk ligt dus bij de Serviërs, die alleen kans maakt op een ticket naar de volgende ronde door te winnen. Zwitserland kan in de aanval gaan met Breel Embolo, die al meerdere keren heeft laten zien dat hij ontzettend snel is en goed balbezit heeft.

H2H en de laatste wedstrijden van Servië en Zwitserland

Schorsingen en blessures

Het lijkt erop dat er geen blessures zijn sinds de laatst gespeelde wedstrijden. Zowel de selectie van Servië als die van Zwitserland is fit en klaar om opgesteld te worden in de laatste WK groepswedstrijd.

Vermoedelijke opstelling Servië

Wanneer er een waarschijnlijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder middels onze dataprovider worden weergegeven. Als de Servische opstelling wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Zwitserland

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder door onze dataprovider neergezet. Eenmaal bevestigd dat Zwitserland de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Servië – Zwitserland van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-0
I.G. voorspelt: 1-0
D.B. voorspelt 1-1

Plaats een reactie