Voorspelling en voorbeschouwing Spanje – Costa Rica

Op 23 november om 17:00 uur Nederlandse tijd is het zover. Dan speelt Spanje tegen Costa Rica, de eerste groepswedstrijd van beide landen. Spanje – Costa Rica is vindt plaats in het Al Thumama station en is de groepswedstrijd uit poule E van het WK 2022 voetbal. Wil je weten welke kansen Spanje maakt? Of Costa Rica misschien ook kansen heeft om te gaan stunten? Hier lees je de voorbeschouwing en onze voorspelling voor deze WK 2022 wedstrijd tussen Spanje en Costa Rica.

Wedstrijd:Spanje Costa Rica WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep E
Datum:23 november 2022
Aanvang:17.00 uur
Stadion:Al Thumama
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Moh. Abdulla Mohammed (VAE)

Hoe staat Spanje er voor?

De WK selectie van Spanje staat er goed voor dit WK. Wel is het natuurlijk een zware dobber om bij de selectie van Duitsland in de groep ingedeeld te worden. Costa Rica is dan een mooie wedstrijd om mee te starten als tegenstander. Spanje heeft in de voorbereidingen aan het WK toernooi de afgelopen drie van de vijf wedstrijden gewonnen. Daarbij hebben ze vrij veel doelpunten gemaakt, namelijk 8!

De vorm van Costa Rica

Over de vorm van Costa Rica valt te twisten. Het is natuurlijk leuk dat ze deelnemen aan het WK en de kwalificatierondes zijn doorgekomen. Je moet in goede vorm zijn wil je overleven in de poule met Duitsland en Spanje.

Costa Rica weet net zoals Spanje aardig goed te scoren. De Costa Ricanen maken dan ook aardig wat doelpunten. De Midden-Amerikanen hebben in totaal negen goals gemaakt in de afgelopen vijf potjes.

H2H en de laatste wedstrijden van Spanje en Costa Rica

Schorsingen en blessures

Het lijkt erop dat er geen hinderlijke blessures of schorsingen zijn zo voor aanvang van de wedstrijd Spanje – Costa Rica. De selectie van zowel Spanje als Costa Rica is klaar voor de ontmoeting op 23 november.

Vermoedelijke opstelling Spanje

Wanneer er een vermoedelijke opstelling bekend gemaakt wordt, zal deze hieronder worden weergegeven door onze dataprovider. Eenmaal de opstelling van Spanje officieel bevestigd is en doorgegeven wordt, dan volgt er hier een automatische update.

Vermoedelijke opstelling Costa Rica

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is gemaakt, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Wanneer de opstelling van de Costa Ricanen bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet in dit bericht.

Onze voorspelling Spanje – Costa Rica van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-0
I.G. voorspelt: 5-0
D.B. voorspelt 1-0

Plaats een reactie