Voorspelling en voorbeschouwing Spanje – Duitsland

Wedstrijd:Spanje Duitsland WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep E
Datum:27 november 2022
Aanvang:20.00 uur
Stadion:Al Bayt
Speelstad:Al-Khor
Capaciteit:60.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Danny Makkelie (NED)

Spanje – Duitsland, een prachtig affiche! Op deze pagina lees je alvast onze voorbeschouwing en voorspelling voor Spanje-Duitsland op 27 november om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Deze wedstrijd is te zien in Al Bayt Stadion in Qatar. Een finale-waardige wedstrijd, maar niets blijkt minder waar. Het is slechts de groepswedstrijd van Groep E op het WK 2022 voetbal in Qatar. En in deze E groep zijn al wat stunts gemaakt die voor verrassingen hebben gezorgd. Zo verloor Duitsland van Japan en maakte Spanje korte metten met Costa Rica. Benieuwd wat de wedstrijd van de Spanjaarden tegen de Duitsers gaat doen? In onze voorspellingen en de voorbeschouwing vind je alles over de wedstrijd Spanje – Duitsland op het WK 2022 in Qatar.

Hoe staat Spanje er voor?

De Spanjaarden staan er goed voor. Ze beginnen gunstig aan hun wedstrijd tegen Duitsland en kunnen zich met winst al verzekeren op een plekje verder het WK in. Weet Spanje van Hansi Flick en zijn Duitse teamgenoten te winnen, en wint Japan zijn wedstrijd ook? Dan ligt Duitsland eruit en houdt de jacht op de WK titel 2022 Qatar er voor hun op.

Het kan alle kanten op bij de Spanjaarden. Spanje is in het bezit van jonge fitte spelers, maar ook Duitsland heeft jong talent in hun arsenaal zitten. Bij Spanje zorgde Gavi voor een goal, en Duitsland kan met Jamal Musiala gaan stunten.

De vorm van Duitsland

Ondanks de verrassende nederlaag van Duitsland tegen Japan zijn de Duitsers redelijk in vorm. Want ondanks het verlies op Japan een blamage op papier is, lieten ze toch goed voetbal zien. Echter konden ze dit sterke voetbal niet lang volhouden. Duitsland heeft het vorige WK ook al wat steken laten vallen en werd uitgeschakeld in de groepsfase. Zou dat nu ook weer gebeuren? Het gevaar ligt in ieder geval wel op de loer dus Duitsland moet goed in vorm zijn in de wedstrijd tegen de Spanjaarden.

H2H en de laatste wedstrijden van Spanje en Duitsland

Schorsingen en blessures

Zowel de selectie van Spanje als die van Duitsland beschikt over een groep jonge spelers die fit zijn. Er zijn geen blessures of schorsingen die de selectie in de weg zitten. Het lijkt er dus op dat alle mogelijkheden openstaan voor de beste opstelling bij de wedstrijd van Spanje – Duitsland.

Vermoedelijke opstelling Spanje

Wanneer de vermoedelijke opstelling bekend is, zal deze hieronder middels onze dataprovider worden getoond. Als de opstelling van Spanje wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Duitsland

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder door onze dataprovider weergegeven. Eenmaal bevestigd dat opstelling van Duitsland officieel is en heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Spanje Duitsland van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-0
I.G. voorspelt: 1-0
D.B. voorspelt 1-1

Plaats een reactie