Voorspelling en voorbeschouwing Tunesië – Australië

Wedstrijd:Tunesië Australië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep D
Datum:26 november 2022
Aanvang:11.00 uur
Stadion:Al Janoub
Speelstad:Al-Wakrah
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Daniel Siebert (DUI)

Nog even geduld en dan gaat de wedstrijd van start en speelt Tunesië tegen Australië. Op 26 november om 11:00 uur Nederlandse tijd zullen zij hun tweede groepswedstrijd spelen in het Al Janoub Stadion in Qatar. Australië had direct een zware dobber tegen vorig wereldkampioen Frankrijk. Tunesië konden wat rustiger warmlopen en speelde de eerste groepswedstrijd van Groep D tegen de Denen een gelijkspel, terwijl Australië het aan de broek kreeg met 4-1.

De Tunesiërs hebben dus een puntje voor op de selectie van Australië, maar weet het team van ‘Down-Under’ nu misschien voor een overwinning te zorgen? Je leest alle kansen, voorspellingen en de voorbeschouwing op deze wedstrijd uit de Poule D van het WK 2022 voetbal. Tunesië – Australië, wat gaan deze groepsgenoten van Frankrijk doen? Je leest het hier!

Hoe staat Tunesië er voor?

Tunesië staat er redelijk goed voor dit WK 2022 in Qatar. Zij hebben met een gelijkspel een puntje voor op Australië, maar de Aussie’s moesten het eerder in de WK groep al opnemen tegen wereldkampioen Frankrijk. Tunesië lijkt een goede verdediging te hebben, de Denen kwamen dan ook maar lasten voorbij Tunesië op het voetbalveld. Jammer dat ze bij de aanval tekort schoten waardoor er geen doelpunten zijn gevallen voor ze. Maar een goede verdediging is ook wat waard, vooral in de wedstrijd tegen Frankrijk. Maar nu eerst Australië de baas zijn op het WK.

De vorm van Australië

Of Australië in vorm is, is lastig te beoordelen met een tegenstander als Frankrijk. Australië verloor de wedstrijd met 4 tegen 1, maar dat lag niet zozeer aan Australië. Australië is een gemiddelde voetballer, maar wanneer titelhouder Frankrijk op stoom is kan je er vrij weinig tegenin brengen. Gemiddeld voetbal is dus in ieder geval te zien aan geen donut op het scherm, waar ze direct alles voor in de strijd hebben gegooid. Helaas konden de Aussie’s dit niet volhouden en was de 1-0 voorsprong op Frankrijk van korte duur.

H2H en de laatste wedstrijden van Tunesië en Australië

Schorsingen en blessures

Beide landen hebben al een pittig potje achter de rug op het WK. Gelukkig heeft dit geen schorsingen opgeleverd en kan de selectie van Tunesië opgesteld worden zoals in eerste instantie is bedacht. Ook Australië kampt niet met blessureleed en heeft een ruime selectie om uit te kiezen voor de wedstrijd tegen Tunesië.

Vermoedelijke opstelling Tunesië

Wanneer er een waarschijnlijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder middels onze dataprovider worden weergegeven. Als de Tunesische opstelling wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Australië

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder door onze dataprovider neergezet. Eenmaal bevestigd dat Australië de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Tunesië – Australië van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-1
I.G. voorspelt: 1-2
D.B. voorspelt 0-0

Plaats een reactie