Voorspelling en voorbeschouwing Tunesië – Frankrijk

Wedstrijd:Tunesië Australië WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep D
Datum:30 november 2022
Aanvang:16.00 uur
Stadion:Education City
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 2
Scheidsrechter:Matt Conger (AUS)
Uitslag:0 - 1

Nog even en dan gaat de selectie van Frankrijk weer los. Op 30 november om 16:00 uur Nederlandse tijd speelt Tunesië tegen Frankrijk. De Fransen domineren de poule tot nu toe en staan bovenaan Groep D van het WK 2022 voetbal in Qatar.

Samen met Australië en Denemarken vormen de Tunesiërs en de Fransen deze poule. Frankrijk heeft zich met twee winnende wedstrijden al geplaatst voor de achtste finales op het WK 2022. Gaat Tunesië iets voor zichzelf kunnen betekenen in de wedstrijd tegen WK titelhouder Frankrijk? Hier lees je onze voorspelling en de voorbeschouwing op de wedstrijd Tunesië – Frankrijk.

Hoe staat Tunesië er voor?

Tunesië staat er niet rooskleurig voor dit WK 2022. Wel hebben ze een leuke voorbereiding naar het WK gemaakt met hier end aar mooie doelpunten. De Tunesiërs moeten winnen om een kans te maken op de volgende ronde van het WK 2022 in Qatar. En ook bij winst is het Nationale Tunesische voetbalteam afhankelijk van de anderen uit Groep D. Voor Frankrijk is dit niet van belang en kunnen zij vrijuit spelen in deze wedstrijd, want de Fransen hebben zich al verzekerd van een plek in de volgende ronde van deze wereldkampioenschappen.

De vorm van Frankrijk

Als je kijkt naar de positie van Frankrijk op dit WK dan zijn ze zeker in vorm. Want de Fransen zitten gebeiteld, met de winst op groepsgenoten Australië en Denemarken hebben de Franse voetballers zich al verzekerd van een plek in de achtste finales van het WK in Qatar. Frankrijk kent een sterke selectie en heeft veel sterspelers om op te stellen. Toch zijn de Fransen niet op hun best als het op de verdediging aankomt. Want in de twee wedstrijden die Frankrijk op dit WK in Qatar speelde hebben zij niet een keer de nul kunnen behouden.

Een van de sterspelers van Frankrijk heeft al meerdere doelpunten gemaakt. Namelijk Kylian Mbappé wist twee goals te maken in de wedstrijd tegen Denemarken. De PSG speler met de aanvalspositie is in topvorm.

H2H en de laatste wedstrijden van Tunesië en Frankrijk

Schorsingen en blessures

Frankrijk heeft geen blessures sinds de laatste wedstrijd die ze hebben gespeeld in de D Groep. Ook Tunesië heeft gelukkig niets overgehouden aan de vorige wedstrijden, want ze hebben hun bezetting zeker in fitte staat nodig bij het duel tegen de vorige WK kampioenen.

Vermoedelijke opstelling Tunesië

Wanneer de eventuele opstelling bekend wordt, zal deze hieronder middels onze dataprovider worden geshowd. Als de Tunesische opstelling officieel is en wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, zal deze hieronder worden weergegeven via onze dataprovider. Eenmaal bevestigd dat Frankrijk de opstelling heeft doorgegeven, volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Tunesië – Frankrijk van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-4
I.G. voorspelt: 0-2
D.B. voorspelt 0-2

Plaats een reactie