Voorspelling en voorbeschouwing Uruguay – Zuid-Korea

Nog eventjes en dan is het zover. Op 24 november speelt Uruguay tegen Zuid-Korea de eerste groepswedstrijd in de poule H van het WK 2022. Deze wedstrijd vindt plaats om 14:00 uur Nederlandse tijd en wordt gespeeld in het Education City Stadion in Qatar. Uruguay en Zuid-Korea zitten bij een van de favorieten voor de titel van het WK 2022 in de poule, namelijk Portugal. Samen met Ghana vormen deze vier landen de Poule H WK voetbal 2022 in Qatar.

Wil je weten wat de kansen zijn voor Uruguay of dat de Zuid-Koreanen weer voor een stunt kunnen zorgen? Je leest het in onze voorspelling en de voorbeschouwing van de wedstrijd Uruguay – Zuid-Korea.

Wedstrijd:Uruguay Zuid-Korea WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep H
Datum:24 november 2022
Aanvang:14.00 uur
Stadion:Education City
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Clement Turpin (FRA)

Hoe staat Uruguay er voor?

Uruguay lijkt in topvorm te zijn en heeft een goede voorbereiding op het WK 2022 gehad. Van de afgelopen zes voetbalwedstrijden hebben de Uruguayanen er maar liefst vier gewonnen. Daarbij wist de selectie van Uruguay ervoor te zorgen dat ze in vijf wedstrijden zelfs niet eens een doelpunt tegen kregen. Uruguay wordt gesterkt door topspeler Luis Suarez, die al sterk voetbal heeft laten zien in de aanloop naar het WK 2022 toe.

De vorm van Zuid-Korea

De selectie van de Zuid-Koreanen lijken dit WK ook in topvorm te zijn. Ze hebben de afgelopen zes duels vier keer kunnen winnen en scoorde in vijf wedstrijden doelpunten. Weten de Zuid-Koreanen nu weer te scoren tegen Uruguay? Aan de voorbereiding ligt het in ieder geval niet!

H2H en de laatste wedstrijden van Uruguay en Zuid-Korea

Schorsingen en blessures

Zoals het tot nog toe lijkt zijn er geen schorsingen bekend die ervoor zorgen dat een opstelling niet kan gaan zoals verwacht. Ook blessureleed is gelukkig niet meer aan de orde zo vlak voor aanvang van de wedstrijd Uruguay – Zuid-Korea. Zowel de selectie van de Zuid-Koreanen als de selectie van Uruguay ogen fit voor de eerste groepswedstrijd van het WK 2022 in Qatar.

Vermoedelijke opstelling Uruguay

Zodra de waarschijnlijke opstellingen bekend worden zal deze hieronder worden weergegeven. Dit gebeurt door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Uruguay bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Vermoedelijke opstelling Zuid-Korea

Zodra er een vermoedelijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder verschijnen en getoond door onze dataprovider. Wanneer de opstelling van Zuid-Korea bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Uruguay – Zuid-Korea van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-0
I.G. voorspelt: 0-0
D.B. voorspelt 1-0

Plaats een reactie