Voorspelling en voorbeschouwing Verenigde Staten – Wales

Het is bijna zover: op 21 november 2022 speelt de Verenigde Staten tegen Wales de WK 2022 wedstrijd om 20.00 Nederlandse tijd. Wil je de voorspelling weten van Verenigde Staten – Wales tijdens het WK 2022? En weten wat de kansen zijn voor de VS en Wales? Hier lees je onze voorspelling, de voorbeschouwing en alle informatie over deze wedstrijd in de groep B van het WK voetbal.

Wedstrijd:Verenigde Staten - Wales WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep B
Datum:21 november 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Ahmad Bin Ali
Speelstad:Al-Rayyan
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Abdulrahman Al-Jassim (QAT)

Hoe staat de Verenigde Staten er voor?

De Verenigde Staten plaatsten zich als derde in de kwalificatierondes van het WK 2022. Deze voorrondes speelden ze in de Noord- en Midden Amerikaanse groep. De VS heeft tijdens de wedstrijden veel goals tegen gekregen, meer dan de andere 3 uit hun kwalificatiegroep. Maar de Amerikanen wisten toch ook zelf doelpunten te maken en zich zo te plaatsen voor het hoofdtoernooi van het WK 2022 in Qatar.

De vorm van Wales

De vorm van Wales is niet echt om over naar huis te schrijven. Net zoals de Verenigde Staten heeft Wales niet veel wedstrijden kunnen winnen. Wel is het zo gelegen dat Wales goede tegenstanders voor zich had, waaronder Nederland en ons buurland met hun Rode Duivels.

H2H en de laatste wedstrijden van Verenigde Staten en Wales

Schorsingen en blessures

Bij de selectie van de Verenigde Staten zijn er geen schorsingen of blessures die de opstelling zullen hinderen. Er worden meer doelpunten gemaakt dan dat er blessures worden opgelopen. Dit geldt zowel voor de VS als voor het nationale voetbalteam van Wales, die met hun selectie ook kunnen voetballen zoals in eerste instantie is gewenst.

Vermoedelijke opstelling Verenigde Staten

Zodra er een vermoedelijke opstelling bekend is, zal deze in onderstaand schema worden weergegeven door onze dataprovider. Zodra de opstelling van de VS officieel is en bevestigd wordt, vindt er een automatische update plaats die hier te zien is.

Vermoedelijke opstelling Wales

Eenmaal bekend wat de opstelligen worden, dan zullen deze hieronder worden weergegeven door onze dataprovider. Wanneer de opstelling van Wales doorgegeven wordt en officieel is zal hij automatisch worden ge-update.

Onze voorspelling Verenigde Staten – Wales van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-1
I.G. voorspelt: 1-1
D.B. voorspelt 1-1

Plaats een reactie