Voorspelling en voorbeschouwing Wales – Engeland

Wedstrijd:Wales Engeland WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep B
Datum:29 november 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Ahmad Bin Ali
Speelstad:Al-Rayyan
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 3
Scheidsrechter:Slavko Vincic (SLO)

Op 29 november om 20:00 Nederlandse tijd is het een spannende dag en staat Groot Brittanië in de ban van voetbal. Wales en Engeland spelen op het WK voetbal 2022 in Poule B hun duel als laatste groepswedstrijd. Engeland heeft al goed van zich laten horen, Wales loopt wat achter de feiten aan.

Voorspelling en voorbeschouwing Wales Engeland

Samen met Iran en de Verenigde Staten zitten de twee Britse landen in de poule. Engeland kan genoegen nemen met een gelijkspel om door te gaan naar de volgende ronde, terwijl Wales zelfs bij het winnen van Engeland afhankelijk is van groepsgenoot Iran. Wat zal het gaan worden in deze bloedstollende Engelse ontmoeting? Lees hier onze voorspelling en de voorbeschouwing op Wales Engeland.

Hoe staat Engeland er voor?

Engeland is op dreef tijdens het WK voetbal 2022, maar ook de rit er naartoe is Engeland in vorm. De wedstrijden die tussen Engeland en Wales hebben plaatsgevonden zijn overtuigend door Engeland gewonnen. Wales kon maar een keer het net vinden.

De topvoetballer Harry Kane is natuurlijk een belangrijke speler bij de Engelsen en staat al sinds de kwalificaties van het WK 2022 op scherp. Dankzij vele goals die de aanvaller bij zijn club Tottenham is Kane in de running voor topscorer aller tijden.

De vorm van Wales

Wales heeft moeite om in vorm te komen tijdens dit WK. Het nationale team van Wales werkt er hard aan en probeert van alles, maar de tegendoelpunten blijven maar komen. Vooral in de wedstrijd die Wales tegen Iran speelde kregen ze het aan de broek.

H2H en de laatste wedstrijden van Wales en Engeland

Schorsingen en blessures

Bij de selectie van Engeland zijn de belangrijke spelers fit om te spelen. Het team wordt niet gehinderd door blessures, de bondscoach heeft dus een ruime keuze iedereen op te stellen en beschikt Engeland over genoeg wissels. Wales is misschien ietwat minder bevoorrecht met topvoetballers, maar ook bij Wales is iedereen sinds de laatste wedstrijd blessurevrij.

Vermoedelijke opstelling Wales

Zodra er een vermoedelijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder worden getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Wales bevestigd is, volgt er een automatische update.

Vermoedelijke opstelling Engeland

Zodra de waarschijnlijk opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond middels onze dataprovider. Wanneer de opstelling van Engeland bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Wales-Engeland van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-1
I.G. voorspelt: 0-0
D.B. voorspelt 1-2

Plaats een reactie